ΟΠΚΕ: Εντόπισε αποθήκη με κλεμμένες μηχανές – Ανάμεσά τους η BMW του Τζώνυ Καλημέρη
Στο Μενίδι εντόπισαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ αποθήκη με κλεμμένες μηχανές.
Στο Μενίδι εντόπισαν οι άνδρες της ΟΠΚΕ αποθήκη με κλεμμένες μηχανές. Η συμμορία είχε στην κατοχή της 8 μηχανές (οι πέντε εκ των οποίων BMW GS 1200 με τις δυο κλεμμένες απο ΗΠΑ ακαταχώρητες στην Ελλάδα) και «καθαροαιμα» εντούρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, ανάμεσα στα κλοπιμαία βρίσκεται και η BMW του Τζώνυ Καλημέρη.
Οι πληροφορίες λένε οτι δυο άτομα εντοπίστηκαν και εξετάζονται ενώ οι έρευνες συνεχίζονται προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα μέλη της συμμορίας.
Η έφοδος
Σύμφωνα με τη δικογραφία, όλα ξεκίνησαν στις 30 Απριλίου. Όταν στην ΟΠΚΕ, έφθασαν πληροφορίες για αυτοσχέδιο πάρκινγκ στην περιοχή του Μενιδίου στο οποίο αποθηκεύονται κλεμμένα μηχανάκια.
Μάλιστα, ο πληροφοριοδότης, υπήρξε θύμα της συμμορίας, καθως του έκλεψαν ένα tracer από το Περιστέρι το οποίο είδε να το βάζουν μέσα στην μυστική αποθηκη της οδού Λεμονιάς.
Οι εκπαιδευμένοι άνδρες της ΟΠΚΕ, μετέβησαν στο σημείο και διαπίστωσαν ότι όντως υπήρχαν κλεμμένες μηχανές.
Στη συνέχεια ενημερώθηκε η Υποδιεύθυνση Δυτικής Αττικής οπου περιπολία του Τ.Α Μενιδιου που έφθασε στο σημείο, επιτήρησε το χώρο έως το πρωί οπου και έγινε η έφοδος των αρχων.
- Ρεάλ Σοσιεδάδ: Πρόληψη τραυματισμών με τεχνολογία κβαντικής έμπνευσης
- Πτώση βράχων στη λεωφόρο Αθηνών-Σουνίου – Κλειστή η δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας
- Κείτ Γουίνσλετ: Περπατώντας στο κόκκινο χαλί αγκαλιά με τον γιο της στην πρεμιέρα της ταινίας τους
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»

