Κωνσταντίνος Αγγελίδης: To σπαρακτικό μήνυμα της συζύγου μετά το νέο χειρουργείο
Η Εβελίνα Βαρσάμη κάνει τον απολογισμό του τροχαίου και συγκινεί.
Ραγίζει καρδιές η Εβελίνα Βαρσάμη. Η σύζυγος του Κωνσταντίνου Αγγελίδη, με ανάρτησή της στα social media κάνει τον δικό της απολογισμό του τροχαίου του συζύγου της. Η οικογένεια από τον Δεκέμβριο του 2017 διανύει τον δικό της Γολγοθά, καθώς ο 52χρονος πρώην καλαθοσφαιριστής τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι ενώ οδηγούσε τη μηχανή του και μέχρι σήμερα συνεχίζει να έχει προβλήματα με την υγεία του.
Τα χειρουργείο συνεχίζονται και τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του δίνουν τη δική τους μάχη για τη ζωή. Μάλιστα, πριν από μερικές ημέρες ο Κωνσταντίνος υποβλήθηκε σε ακόμη ένα χειρουργείο στα μάτια του, το οποίο ολοκληρώθηκε με επιτυχία. Σήμερα, η σύζυγός του Εβελίνα Βαρσάμη έκανε μια νέα ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook και συγκίνησε τους πάντες.
Συγκεκριμένα, έκανε τον απολογισμό του τροχαίου γράφοντας:
«Απολογισμός τροχαίου 24/12/2017. Σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, 2 μήνες εντατική, 2 διασωληνώσεις, Απώλεια 25 κιλών, 2 χρόνια σε κέντρο αποκατάστασης, 7 χειρουργεία στο κεφάλι, 1 χειρουργείο στα μάτια 1 χειρουργείο στο λαιμό, 1 χειρουργείο στους αχίλλειους τένοντες , 1 χειρουργείο στο χέρι , ορθοδοντική θεραπεία 2 χρόνων και φυσικά συνεχίζουμε με φυσικοθεραπείες, εργοθεραπεέες και λογοθεραπεέες Κι όμως είσαι ακόμα εδώ και το παλεύεις… είσαι Μαχητής Κωνσταντίνε μου γι’αυτο Σ’ΑΓΑΠΩ!!».
Δείτε την ανάρτηση που έκανε στο Facebook:
- LIVE: Απόλλων Σμύρνης – Ολυμπιακός
- Ισπανίδα ακτιβίστρια θύμα των deepfakes – «Δεν συνιστά έγκλημα» η απάντηση της αστυνομίας
- Ιράν: Πώς αναδιατάσσουν οι ΗΠΑ τις δυνάμεις τους στη Μέση Ανατολή – Δορυφορικές φωτογραφίες
- Μαζί με τα ευρωπαϊκά παιχνίδια: Το πρόγραμμα ΑΕΚ και Παναθηναϊκού τον Μάρτιο
- Λουτράκι: Προσπάθησε να σώσει τον φίλο του και μαχαιρώθηκε θανάσιμα o 17χρονος – Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία
- Σουηδία: Δεν αποκλείει την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων, στην περίπτωση ενός πολέμου


