Eva Krbdk: Το πρώτο ατελιέ τατουάζ στο Μπρούκλιν είναι γεγονός
Το Atelier Eva εγκαινίασε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, η μαιτρ του τατουάζ Havva Karabudak.
Το Atelier Eva εγκαινίασε στο Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, η μαιτρ του τατουάζ Havva Karabudak.
Στις δημιουργίες της, η Τουρκάλα Eva Krbdk – αυτό είναι το επαγγελματικό της ψευδώνυμο – παρουσιάζει ανθοσυνθέσεις με σταυροβελονιά, ρεαλιστικά πορτρέτα ζώων και μικρο-ζωγραφιές εμπνευσμένες από έργα του Βαν Γκογκ, του Ρενέ Μαγκρίτ και τα εμβληματικά σχέδια του οίκου Fornasetti.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐄𝐯𝐚 𝐤𝐫𝐛𝐝𝐤 (@evakrbdk)
Το υπόβαθρο της συμπυκνώνεται στα τατουάζ της, συμπεριλαμβανομένων των σπουδών της στην Ακαδημία Καλών Τεχνών της Άγκυρας και της αγάπης της για τα υφάσματα. «Είναι πολύ σύνηθες να μαθαίνουν κέντημα οι νεαρές κοπέλες από τις γιαγιάδες τους στην Τουρκία» αναφέρεται, σε ανακοίνωση για τη δουλειά της. «Κατά συνέπεια, μικροσκοπικά μοτίβα σταυροβελονιάς συγκαταλέγονται ανάμεσα στα πρώτα στυλ τατουάζ που αγκάλιασε η Eva», σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐄𝐯𝐚 (@atelier.eva)
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη 𝐀𝐭𝐞𝐥𝐢𝐞𝐫 𝐄𝐯𝐚 (@atelier.eva)
Στο παρελθόν, η Eva εργάστηκε ως δασκάλα εικαστικών και ως τοιχογράφος. Εισήλθε στο σύμπαν του τατουάζ μέσω φιλικού προσώπου που εργαζόταν σε αυτόν τον τομέα. Χρησιμοποιώντας απίθανα λεπτές γραμμές, η Eva ειδικεύεται σε επανερμηνείες έργων όπως το «Τσουνάμι στα ανοιχτά της Καναγκάουα» του Χοκουσάι ή εικονογραφήσεων του Μορίς Σέντακ στο «Where the Wild Things Are», αλλά και σε σκηνές με νερό ή ουρανούς το βράδυ.
- «Θα μπορούσα να εμπλέξω τον Τραμπ»: Δολοφόνος 51 ατόμων στη Νέα Ζηλανδία καταγγέλλει απάνθρωπες συνθήκες κράτησης
- «Πυρά» Τραμπ, προσευχές και αντι-show: Όλα όσα έγιναν στο ημίχρονο του Super Bowl με πρωταγωνιστή τον Bad Bunny
- ΠΑΣΟΚ: Ανακοινώνεται η επιτροπή Δημοκρατικής Συμπαράταξης και Διεύρυνσης – Ποιοι «επαναπατρίζονται» από ΣΥΡΙΖΑ
- Πύλος: Νεαρός ξυλοκόπησε κουρέα με γκλοπ επειδή δεν του άρεσε το κούρεμα
- Ταμπόρδα: «Ελπίζω αυτή η νίκη να αποτελέσει σημείο ενός νέου ξεκινήματος»
- Δύο συμφωνίες και ένα ραντεβού ξεκλειδώνουν τον ενεργειακό κόμβο στην Ελλάδα





