Τόνια Σωτηροπούλου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Κωστή Μαραβέγια
Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον Κωστή Μαραβέγια, τα οποία συνόδευαν ένα τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά του
Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Κωστή Μαραβέγια, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλια του.
Ο τραγουδιστής έκλεισε τα 46 χρόνια ζωής και όπως είναι λογικό δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων στα social media, ενώ με τον δικό της τόπο του ευχήθηκε και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.
Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει:
«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».
Έτσι η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με τον Κωστή Μαραβέγια, τα οποία συνόδευαν ένα τρυφερό μήνυμα.
«Χρόνια πολλά στον σοφότερο, πιο πολύχρωμο, τον καλύτερο ράπερ, τον καλύτερο φωτογράφο, το μοντέλο…», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram της:
- Θλίψη στη Φιλοσοφική Σχολή ΕΚΠΑ – «Έφυγε» η ομότιμη καθηγήτρια Ελένη Καραμαλέγκου
- Η Τεχνητή Νοημοσύνη συνιστά 19 στις 20 φορές πυρηνικές επιθέσεις σε «παιχνίδια πολέμου»
- ΑΕΚ: Οι ώρες των αναμετρήσεών της κόντρα στην Τσέλιε
- LIVE: Γουλβς – Άστον Βίλα
- Νοσοκομειακοί γιατροί: Απεργιακές κινητοποιήσεις στις 11 και 18 Μαρτίου
- Σπανούλης: «Σουτάραμε άθλια – Με 65 πόντους δεν κερδίζεις» (vid)

