Καναδάς: Ένας νεκρός από πυρά μέρα – μεσημέρι στο αεροδρόμιο του Βανκούβερ
Η αστυνομία αναζητεί «έναν ή περισσότερους» υπόπτους για τη δολοφονία στο αεροδρόμιο, στο Ρίτσμοντ, στη Βρετανική Κολομβία, κατά τις πληροφορίες του δικτύου CBC News
Τουλάχιστον ένας άνθρωπος έχασε τη ζωή του από πυρά στο διεθνές αεροδρόμιο του Βανκούβερ, ανέφερε χθες Κυριακή στην ηλεκτρονική της έκδοση η εφημερίδα Vancouver Sun.
Η αστυνομία αναζητεί «έναν ή περισσότερους» υπόπτους για τη δολοφονία στο αεροδρόμιο, στο Ρίτσμοντ, στη Βρετανική Κολομβία, κατά τις πληροφορίες του δικτύου CBC News. Το αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν οι φερόμενοι ως δράστες του φόνου βρέθηκε καμένο, ανέφερε η Σαν, σύμφωνα με τις πληροφορίες της οποίας το θύμα ήταν μέλος συμμορίας του οργανωμένου εγκλήματος.
Το αεροδρόμιο διαβεβαίωσε ότι συνεργάζεται με την αστυνομία, ότι το συμβάν έχει λάβει τέλος και ότι η λειτουργία του συνεχίζεται κανονικά και «με ασφάλεια».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Tal Dilian to Mega: ‘Predator Provided Exclusively to Govts, Security Authorities; They Define Targets’
- The Expla-in Project| Fuel Pass και επιδοτήσεις: Επαρκούν απέναντι στις αυξήσεις των καυσίμων;
- «Καταπέλτης» η Κοβέσι: Στην Ελλάδα μπλοκάρονται έρευνες για τα Τέμπη από νόμους που προστατεύουν πολιτικούς
- ΕΟΠΥΥ: Στο σπίτι ή στο φαρμακείο σε 4-6 ημέρες τα ακριβά φάρμακα
- LIVE: Ντουμπάι – Παναθηναϊκός
- Η Αντριάνα Σκλεναρίκοβα κατηγορεί για κακοποίηση τον εν διαστάσει σύζυγό της


