Τους πιθανούς αντιπάλους του στον δεύτερο γύρο του χωμάτινου τουρνουά της Ρώμης έμαθε το Σάββατο (8/5) ο Στέφανος Τσισιπάς.

Ο Ελληνας τενίστας θα περάσει bye τον πρώτο γύρο ως seeded player και στον δεύτερο θα αντιμετωπίσει τον νικητή του ζευγαριού Μάριν Τσίλιτς – Αλεξάντερ Μπούμπλικ. Οποιον και αν αντιμετωπίσει, ο Στέφανος είναι το φαβορί για τη νίκη και την πρόκριση στον τρίτο γύρο, όπου είναι πολύ πιθανό να αντιμετωπίσει τον Ιταλό, Ματέο Μπερετίνι.

Στα προημιτελικά ο δρόμος του Τσιτσιπάς διασταυρώνεται με αυτόν τον Νόβακ Τζόκοβιτς και εάν καταφέρει να κερδίσει τον Σέρβο, είναι πολύ πιθανό να στα ημιτελικά να βρει απέναντί του έναν εκ των Τιμ ή Ρούμπλεφ.

Στην άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται οι Ράφαελ Ναδάλ, Γιάνικ Σίνερ, Ντένις Σαποβάλοφ, Κάσπερ Ρουντ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ και Ντανιίλ Μεντβέντεφ, τους οποίους μπορεί να αντιμετωπίσει μόνο στον τελικό.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Στέφανος Τσιτσιπάς αυτή την εβδομάδα έπαιξε στην Μαδρίτη και έφτασε μέχρι τους 16 όπου αποκλείστηκε από τον Κασπερ Ρουντ.