Μώραλης: Στόχος να αναπλάσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πειραιά
Για τα έργα ανάπλασης που πραγματοποιούνται στον Πειραιά, μίλησε ο Γιάννης Μώραλης, σημειώνοντας ότι η όψη της πόλης θα αλλάξει.
«Στόχος μας είναι να αναπλάσουμε όλο το παραλιακό μέτωπο του Πειραιά. Έχουμε μια υπέροχη ακτογραμμή» είπε ο Γιάννης Μώραλης και αναφέρθηκε στα έργα που γίνονται στο Μικρολίμανο.
Μιλώντας στο MEGA, ο δήμαρχος της πόλης επεσήμανε ότι η περιοχή «Αλλάζει δομικά. Στο χώρο εδώ ήταν οι πέργκολες των καταστημάτων. Ήταν παράνομες κατασκευές, έπρεπε να έχουν φύγει εδώ και 15 χρόνια. Οι πέργκολες αφαιρέθηκαν και εδώ θα γίνει μια πολύ ωραία βόλτα περιπάτου για τους δημότες του Πειραιά, όλους τους Έλληνες και τους τουρίστες» πρόσθεσε.
Σύμφωνα με τον δήμαρχο το έργο θα ολοκληρώνονταν στα τέλη Μαΐου, ωστόσο η ανακάλυψη αρχαίων, πάει λίγο πίσω την ολοκλήρωσή του. Τα αρχαία ευρήματα, θα αναδειχθούν στην περιοχή, διεμήνυσε.
Παράλληλα, τόνισε, ότι μέχρι τις 15 – 20 Ιουνίου, θα είναι έτοιμος ο χώρος που θα τοποθετήσουν οι επιχειρήσεις τραπεζοκαθίσματα στο Μικρολίμανο.
Τέλος, σχετικά με την συνάντησή του με κυβερνητικά στελέχη, ο κ. Μώραλης υπογράμμισε ότι εκτός από το Μουσείου Εναλίων Αρχαιοτήτων στον Πειραιά, έχει δρομολογηθεί η επιλογή νέου δικαστικού μεγάρου στην πόλη αλλά και η υπογειοποίηση των γραμμών του ΗΣΑΠ από το Φάληρο μέχρι το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
- Η Ίντερ σε μεταβατική σεζόν: Τα πέντε «καυτά» συμβόλαια και το σχέδιο του Κίβου
- Κορινθία: Δύο νεκροί σε τροχαίο – Αυτοκίνητο καρφώθηκε σε σπίτι
- Καταγγελία ΠΑΣΟΚ: Η ΔΕΗ απαγορεύει την επίσκεψη Ανδρουλάκη στις εγκαταστάσεις της Πτολεμαΐδας
- Οι ΗΠΑ μόνη χώρα του κόσμου εκτός της Συνθήκης του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή
- Μπαρτζώκας: «Πολύ αξιόλογο το ρόστερ μας, αλλά οι τίτλοι θέλουν δουλειά»
- Νταϊάν Κίτον: Η συγκινητική αφιέρωση – τατουάζ που έκανε η φίλη της Σάρα Πόλσον για εκείνη
- Κατρίνης: Θεσπίζεται δαιδαλώδες και αδιαφανές σύστημα κρίσεων στις Ένοπλες Δυνάμεις
- MEGA Γεγονότα: Ρεκόρ σεζόν την Τετάρτη 7 Ιανουαρίου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 08.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/bent-hertema-HuhBWIfw4Kg-unsplash-315x220.jpg)


























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442