Μαρία Κορινθίου: Τι απάντησε στα ειρωνικά σχόλια για την ερμηνεία του Επιτάφιου Θρήνου
Δείτε την αυστηρή απάντηση της ηθοποιού στον χρήστη που ειρωνεύτηκε την επιλογή της να ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο.
Η Μαρία Κορινθίου ετοιμάζεται να ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στα νεοελληνικά για το κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Κάποια ειρωνικά σχόλια σχετικά με την επιλογή της ενόχλησαν πολύ την ηθοποιό που δεν δίστασε να απαντήσει μέσω μιας ανάρτησής της στο Facebook.
Ειδικότερα, ένα από τα σχόλια που προκάλεσε την οργή της Μαρίας Κορινθίου ανέφερει το εξής: «Μην σας κάνει εντύπωση που η Μαρία Κορινθίου θα ερμηνεύσει τον Επιτάφιο Θρήνο στο κανάλι της Αρχιεπισκοπής στο YouTube. Της το είχε ζητήσει ο Απόστολος Παύλος στην Επιστολή του Προς Κορινθίου» ήταν το σχόλιο του χρήστη που την ενόχλησε.
«Μου προκαλεί θλίψη»
Η ίδια απάντησε στα σχόλια γράφοντας: «Εδώ ο Αγαπητός πιέζεται και χλευάζει …μπράβο αγαπητέ που χλευάζεις και ειρωνεύεσαι τον σκοπό και τον λόγο για κάτι τόσο σοβαρό. Και από κάτω όλοι οι ανίδεοι, που ούτε καν γνωρίζουν για τον επιτάφιο Θρήνο και τα εγκώμια. Κρίμα μέρες που είναι, αλλά αυτό υποδηλώνει το ποιόν του καθενός. Δυστυχώς εμένα θλίψη μου προκαλεί και όχι γέλιο και ειρωνεία. Να είστε καλά…».
Βδομάδα των Παθών……ευλογημένη να είναι….
Αυτές τις ημέρες ας υπερισχύσει η αγάπη, ας ψάξουμε μέσα μας, αναζητώντας…Δημοσιεύτηκε από Maria Korinthiou στις Δευτέρα, 26 Απριλίου 2021
- Χιλή: Οχυρωματικά έργα φτιάχνει ο ακροδεξιός πρόεδρος για να σταματήσει τους… μετανάστες
- Το Ισλάμ δεν στηρίζει το Ιράν
- Ιράν: Η ρωσική Rosatom καταδικάζει το πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ
- Ρωσία: Ενας νεκρός και ζημιές σε κτίρια από επίθεση ουκρανικών drones στην Κρασνοντάρ
- Ιράν: Για πλήγμα στο πυρηνικό εργοστάσιο της Μπουσέχρ ενημερώθηκε ο ΔΟΑΕ
- Στενά του Ορμούζ: Οι ΗΠΑ έπληξαν με διατρητικές βόμβες εγκαταστάσεις πυραύλων κατά πλοίων επιφανείας




