Δύσκολη κλήρωση για την Σάκκαρη
Δύσβατος και γεμάτος μεγαθήρια ο δρόμος της Σάκκαρης στο τουρνουά της Μαδρίτης – Με την ταλαντούχα Αμερικανίδα, Αμάντα Ανισίμοβα, στον πρώτο γύρο.
Στο χωμάτινο τουρνουά που θα πραγματοποιηθεί στην Μαδρίτη θα λάβει μέρος η Μαρία Σάκκαρη. Το μεσημέρι της Μεγάλης Τρίτης (27/4) μάλιστα πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του τουρνουά, με την Σάκκαρη να μαθαίνει την τενίστρια που θα αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο της διοργάνωσης, αλλά και τις υποψήφιες αντιπάλους της στους επόμενους γύρους.
Συγκεκριμένα, η κορυφαία τενίστρια της χώρας μας, η οποία βρίσκεται στο Νο. 16 του ταμπλό, στον πρώτο γύρο θα αντιμετωπίσει την Αμάντα Ανισίμοβα από τις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής. Μια πολύ δύσκολη κλήρωση για την Μαρία, που θα βρει απέναντί της μια πολύ ταλαντούχα τενίστρια.
Εάν ξεπεράσει το εμπόδιο της Αμερικανίδας, στον δεύτερο γύρο θα παίξει είτε με την Ανέτ Κονταβέιτ είτε με κάποια qualifier. Στον τρίτο γύρο ο δρόμος της διασταυρώνεται με αυτόν της Ναόμι Οσάκα, ενώ στα προημιτελικά με τον αντίστοιχο της Καρολίνα Πλίσκοβα. Εάν μπορέσει και βγει… ζωντανή από τις μάχες που θα δώσει στην Caja Magica και βρεθεί στα ημιτελικά, το πιο πιθανό είναι να βρει απέναντί της μία από τις Σιμόνα Χάλεπ ή Αρίνα Σαμπαλένκα.
Από την άλλη πλευρά του ταμπλό βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Ασλεϊ Μπάρτι, Ελίνα Σβιτόλινα, Κίκι Μπέρτενς, Πέτρα Κβίτοβα, Ιγκα Σβίατεκ και Γκαρμπίνιε Μουγκουρούθα. Το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, η κάτοχος του Ρολάν Γκαρός, αλλά και μερικές από τις καλύτερες τενίστριες στον κόσμο. Ολες, έχουν τις πιθανότητές τους για να κατακτήσουν τον τίτλο στην Μαδρίτη.
- Στα άκρα η σύγκρουση κυβέρνησης και αγροτών – Σκληρή καταστολή ενάντια στο πανελλαδικό άπλωμα των μπλόκων
- Επεισόδια στην Κρήτη: Δύο συλλήψεις στο Ηράκλειο – Δικογραφία για τουλάχιστον 10 άτομα στα Χανιά
- Οι Σπερς στο σταυροδρόμι: πρέπει να τα παίξουν όλα για τον Αντετοκούνμπο;
- Ρεκόρ πτωχεύσεων δεκαετίας για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα στη Γερμανία
- Ο Ίθαν Χοκ αναπολεί τη συνεργασία του με τον σπουδαίο Ρόμπιν Γουίλιαμς: «Το ταλέντο έρχεται με ένα κόστος»
- Σαμαράς: Το σίγουρο είναι πως αυτοί που βρίσκονται στα μπλόκα δεν κερδίζουνε κάθε τόσο το Τζόκερ


