Λευτέρης Πετρούνιας: Η συγκινητική αφιέρωση στη Βασιλική Μιλλούση και τις κόρες του
Δείτε την αφιέρωση που έκανε ο άρχοντας τον κρίκων.
Ο Λευτέρης Πετρούνιας είναι ο άρχοντας των κρίκων και το επιβεβαίωσε σε μια ακόμα μεγάλη διοργάνωση. Ο Έλληνας Ολυμπιονίκης κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα και πρόσθεσε μια πολύ μεγάλη επιτυχία στην τεράστια καριέρα του.
Ο Πετρούνιας έγραψε ιστορία καθώς κατέκτησε για πέμπτη φορά χρυσό μετάλλιο σε ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, ξεπερνώντας μια θρυλική μορφή του αγωνίσματος, τον Γιούρι Κέκι ο οποίος είχε τέσσερα χρυσά μετάλλια.
Θυμίζουμε ότι ο Πετρούνιας είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα του 2015, του 2016, του 2017 και του 2018.
Δείτε εδώ βίντεο με την προσπάθεια του Έλληνα Ολυμπιονίκη, αλλά και την ξεχωριστή αφιέρωση που έκανε, μετά το τέλος του προγράμματος, στη σύζυγο Βασιλική Μιλλούση και στις κόρες του Σοφία και Ελένη.
Το στιγμιότυπο μοιράστηκε στο Instagram με καμάρι η Βασιλική μαζί με πολλά άλλα βίντεο από την επιτυχία του αγαπημένου της.
- Ο Καναδάς αφαιρεί τη Συρία από τη μαύρη λίστα των κρατών που υποστηρίζουν την τρομοκρατία
- Ουκρανία: Η όποια «αληθινή πρόοδος» για την αποκατάσταση της ειρήνης εξαρτάται από τη Ρωσία, λένε οι ΗΠΑ
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τρεις προ(σ)κλήσεις
- Μπενφίκα – Σπόρτινγκ 1-1: Χωρίς νικητή το ντέρμπι της Λισαβόνας
- ΗΠΑ: Η κυβέρνηση Τραμπ θα επεκτείνει την ταξιδιωτική απαγόρευση για πολίτες πάνω από 30 χωρών
- Μάιντς – Γκλάντμπαχ 0-1: Ο Ντα Κόστα καταδίκασε την ομάδα του



