
Mytilineos: Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για το «πράσινο» ομόλογο των 500 εκ. ευρώ
oι πρώτες εκτιμήσεις για το επιτόκιο δείχνουν να κινείται λίγο πιο πάνω από το 2%.
Άνοιξε το βιβλίο προσφορών για την έκδοση του «πράσινου» ομολόγου της Mytilineos, με το οποίο αποζητά την άντληση κεφαλαίων ύψους 500 εκ. ευρώ
Σύμφωνα με πηγές της αγοράς και συγκεκριμένα από αναλυτές οι πρώτες εκτιμήσεις για το επιτόκιο δείχνουν να κινείται λίγο πιο πάνω από το 2%.
Το βιβλίο των προσφορών δεν αποκλείεται να κλείσει αύριο και οι πληροφορίες θέλουν το ενδιαφέρον των επενδυτών να είναι μεγάλο, όπως τουλάχιστον φάνηκε από τις παρουσιάσεις που έκαναν οι διοργανωτές της έκδοσης. Πηγές αναφέρουν επίσης ότι το σύνολο των κεφαλαίων που θα αντλήσει η εταιρία θα κατευθυνθούν προς επενδύσεις στην «πράσινη» ενέργεια. Πληροφορίες δείχνουν την υλοποίηση του μεγάλου project των φωτοβολταϊκών 1,5 GW, του χαρτοφυλακίου που απέκτησε η εταιρία πρόσφατα από την Egnatia Group.
To «πράσινο» ομόλογο θα έχει διάρκεια 5,5 χρόνια και γενικοί συντονιστές της έκδοσης είναι οι BNP Paribas, Citigroup, και HSBC.
- Η Γερμανία αναλαμβάνει «περισσότερη ευθύνη» στην άμυνα της Ευρώπης – Παρουσίασε τη στρατιωτική στρατηγική της
- Μπαρτσελόνα – Θέλτα: Οπαδός κατέρρευσε στο Καμπ Νου – Τον επανέφεραν οι γιατροί
- Google: Μετατρέπει το Gemini σε έναν παντογνώστη ψηφιακό συνεργάτη
- Το «έπος» του Μεντιλίμπαρ – 19 χρόνια από την ιστορική άνοδο της «Πουσέλα» (Vid)
- ΗΠΑ εναντίον Ιράν: Η σύγκρουση μεταφέρεται στον Ινδικό Ωκεανό και το διπλωματικό αδιέξοδο βαθαίνει
- Η Ναόμι Γουότς μεταμορφώνεται στην σπουδαία μπαλαρίνα Μάργκοτ Φοντέιν







