Πάτρα : Εξιτήριο για τη γυναίκα που υπέστη εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο
Αύριο η 60χρονη γυναίκα που εμβολιάστηκε στον Πύργο Ηλείας, γυρίζει σπίτι της όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία. Δεν έχει εξακριβωθεί αν το εγκεφαλικό επισόδειο σχετίζεται με τον εμβολιασμό της.
Η 60χρονη γυναίκα που μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στον Πύργο Ηλείας στις 15 Απριλίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, παίρνει εξιτήριο αύριο.
Η κατάστασή της ήταν σοβαρή και η γυναίκα διακομίστηκε αμέσως στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα στην Πάτρα.
Χθες, ο ΕΟΦ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νοσοκομείο του Πύργου και ζητούσε λεπτομέρειες για το ιστορικό της γυναίκας, σύμφωνα με το patrisnews.
Παρότι το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους, για να διαπιστωθεί αν το συμβάν οφείλεται στη χρήση του εμβολίου ή όχι.
Η 60χρονη θα πάρει εξιτήριο αύριο από το νοσοκομείο και συνεχίσει την θεραπεία από το σπίτι της.
Σύμφωνα με την κ. Λουκοπούλου, παθολόγο στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας συνήθως μετά το εμβόλιο της AstraΖeneca οι παρενέργειες δεν έχουν σχέση με το εγκεφαλικό που υπέστη η 60χρονη.
Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, δεν το γνωρίζει κανείς.
- Συνελήφθη ύποπτος για την επίθεση το 2012 στο προξενείο των ΗΠΑ στη Βεγγάζη
- Κυριάκος Βελόπουλος: Εθνικό παραλήρημα σε ζωντανή μετάδοση – Κολωνός, PSI, Tρόικα, Έπσταϊν και η Lady Gaga σε ρόλο έκπληξη
- Davis Cup: Έτοιμη η Εθνική για το tie με το Μεξικό – Το πρόγραμμα των αγώνων
- Οι διπλωματικές απαντήσεις είναι passé, γι’αυτό και ο Μαρκ Ράφαλο λέει στον Κέβιν Ο’Λίρι να «το βουλώσει»
- Μπλοκάκια: Πώς θα φορολογηθούν φέτος οι ελεύθεροι επαγγελματίες
- Έρικ Λάμπρεχτς: Ο ελίτ διαιτητής του ντέρμπι στο Βέλγιο έχει λιγότερα ματς από τον VAR και τον AVAR!


