Πάτρα : Εξιτήριο για τη γυναίκα που υπέστη εγκεφαλικό μετά το εμβόλιο
Αύριο η 60χρονη γυναίκα που εμβολιάστηκε στον Πύργο Ηλείας, γυρίζει σπίτι της όπου θα συνεχίσει τη θεραπεία. Δεν έχει εξακριβωθεί αν το εγκεφαλικό επισόδειο σχετίζεται με τον εμβολιασμό της.
Η 60χρονη γυναίκα που μετά τον εμβολιασμό της με AstraZeneca στον Πύργο Ηλείας στις 15 Απριλίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με εγκεφαλική αιμορραγία, παίρνει εξιτήριο αύριο.
Η κατάστασή της ήταν σοβαρή και η γυναίκα διακομίστηκε αμέσως στη νευρολογική κλινική του Άγιου Ανδρέα στην Πάτρα.
Χθες, ο ΕΟΦ επικοινώνησε τηλεφωνικά με το νοσοκομείο του Πύργου και ζητούσε λεπτομέρειες για το ιστορικό της γυναίκας, σύμφωνα με το patrisnews.
Παρότι το περιστατικό αυτό δεν μπορεί να συσχετιστεί άμεσα με το εμβόλιο της AstraZeneca, ο ΕΟΦ και η πολιτεία είναι υποχρεωμένοι να εξετάσουν εξονυχιστικά όλες τις παραμέτρους, για να διαπιστωθεί αν το συμβάν οφείλεται στη χρήση του εμβολίου ή όχι.
Η 60χρονη θα πάρει εξιτήριο αύριο από το νοσοκομείο και συνεχίσει την θεραπεία από το σπίτι της.
Σύμφωνα με την κ. Λουκοπούλου, παθολόγο στο Νοσοκομείο Άγιος Ανδρέας συνήθως μετά το εμβόλιο της AstraΖeneca οι παρενέργειες δεν έχουν σχέση με το εγκεφαλικό που υπέστη η 60χρονη.
Μπορεί να είναι και τυχαίο γεγονός, δεν το γνωρίζει κανείς.
- Ιαπωνία: Τουλάχιστον 30 τραυματίες, τσουνάμι και ζημιές από τα 7,6 Ρίχτερ
- Βολιβία: 2 διαδηλωτές έχασαν τη ζωή τους από σφαίρες
- Ο Μαμντάνι μετακομίζει από το ταπεινό δυάρι στην πολυτελή δημαρχιακή έπαυλη των 1.000 τ.μ.
- Ουκρανία: Κοινή δήλωση Φον ντερ Λάιεν – Κόστα για τη συνάντηση με Ζελένσκι
- Το 2026 μπορεί να φέρει εκλογές Λούλα εναντίον Μπολσονάρο του νεότερου
- Το «οπλοστάσιο» των ΗΠΑ στο κατώφλι του Μαδούρο: Πώς εξελίσσεται η εκστρατεία πίεσης κατά της Βενεζουέλας


