
Γιάννενα : Βρέθηκε κουτί με κομμένο πόδι στη μέση του δρόμου
Ήταν περίπου 7 το απόγευμα της Δευτέρας (19/04) όταν σε οδικό δίκτυο στα όρια του νομού Ιωαννίνων ένα κουτί έπεσε στο οδόστρωμα από διερχόμενο φορτηγό όχημα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον οδηγό
Δεν πίστευαν στα μάτια τους όσοι άνοιξαν ένα κουτί που έπεσε στη μέση του δρόμου στα Γιάννενα.
Ήταν περίπου 7 το απόγευμα της Δευτέρας (19/04) όταν σε οδικό δίκτυο στα όρια του νομού Ιωαννίνων ένα κουτί έπεσε στο οδόστρωμα από διερχόμενο φορτηγό όχημα, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον οδηγό.
Το μακάβριο εύρημα
Η περισυλλογή του αντικειμένου λίγη ώρα αργότερα αποκάλυψε το μακάβριο περιεχόμενό του καθώς στο εσωτερικό του κουτιού υπήρχε ένα ανθρώπινο μέλος και συγκεκριμένα ένα πόδι.
Για το συμβάν ενημερώθηκε η Αστυνομία και όπως προκύπτει από την μέχρι τώρα έρευνα το διερχόμενο φορτηγό απ’όπου έπεσε το συγκεκριμένο κουτί μετέφερε νοσοκομειακά απόβλητα και έτσι δικαιολογείται και το περιεχόμενό του όπως γράφει το epirus-tv-news.gr.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η ειδική και ιδιαίτερα προσεγμένη συσκευασία του οδήγησε τους έμπειρους αστυνομικούς της Ασφάλειας Ιωαννίνων να αντιληφθούν πως επρόκειτο για νοσοκομειακό απόβλητο.
- Θεσσαλονίκη: Άνδρας ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του από δύσβατο σημείο – Μεταφορά μέσω θαλάσσης
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΕΠΕ: Η «καυτή πατάτα» για το Μαξίμου και η «βροχή» αιτημάτων για πρόωρες κάλπες
- «Φιλαράκια» – Η Λίζα Κούντροου λάτρεψε τη Φοίβη
- Σερβία και Ουγγαρία ανακοίνωσαν ότι βρέθηκαν αμερικανικά εκρηκτικά σε ρωσικό αγωγό φυσικού αερίου
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»





