Ρόμπερτ ντε Νίρο : Τα οικονομικά ζητήματα που…απασχολούν τον διάσημο ηθοποιό
Οικονομικά προβλήματα φαίνεται πως αντιμετωπίζει ένας από τους πλέον γνωστούς Χολιγουντιανούς ηθοποιούς, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο
Είναι ένας από τους πιο γνωστούς της χρυσής γενιάς του Χόλυγουντ. Θα μπορούσε να είναι και ανάμεσα στους πλουσιότερους. Όμως από ό,τι φαίνεται, ο Ρόμπερτ ντε Νίρο δεν τα πάει και τόσο καλά οικονομικά.
Ο πολυβραβευμένος ηθοποιός λέει ότι εργάζεται ακατάπαυστα προκειμένου να συντηρεί τα ακριβά γούστα της εν διαστάσει συζύγου του Γκρέις Χάιταουερ, από την οποία προσπαθεί να πάρει επίσημα διαζύγιο εδώ και τρία χρόνια.
Μετά την χθεσινή, νέα άκαρπη συνεδρίαση του δικαστηρίου, η δικηγόρος του Ντε Νίρο είπε ότι ο ηθοποιός έχει εξαντληθεί.
Η Χάιταουερ υποστηρίζει ότι ο Ντε Νίρο της δίνει ολοένα λιγότερα χρήματα για εκείνη και τα δυο τους παιδιά. Ο ηθοποιός λένε ότι μόνο το 2019, η εν διαστάσει σύζυγός του ξόδεψε σχεδόν 1 εκατομμύριο 700 χιλιάδες δολάρια για ρούχα και κοσμήματα.
Ο 77χρονος σταρ είπε ότι η πανδημία έχει πλήξει σοβαρά την οικονομική του κατάσταση καθώς δε γυρίζονται ταινίες, ενώ και οι δύο αλυσίδες εστιατορίων στις οποίες είναι μέτοχος κατέγραψαν μεγάλες απώλειες. Επιπλέον, χρωστά εκατομμύρια δολάρια σε φόρους.
Ντε Νίρο και Χάιταουερ παντρεύτηκαν το 1997, όμως δύο χρόνια αργότερα σταμάτησαν να ζουν μαζί. Ξαναέγιναν οικογένεια το 2004 μέχρι το 2018, όταν ο ηθοποιός κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.
Βίντεο
- Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό ενόψει Μπάγερν: Νοκ-άουτ ο Κέντρικ Ναν!
- Κίφερ Σάδερλαντ: Συνελήφθη στο Χόλιγουντ – Τι συνέβη στον διάσημο ηθοποιό
- Ερυθρόλευκη «μάχη» στο Κόπα Άφρικα: Ονιεμαέτσι vs Ελ Κααμπί για μία θέση στον τελικό
- Ιράν: Θα χτυπήσει ο Τραμπ την Τεχεράνη; – Τα ερωτήματα που πρέπει να απαντήσει πριν πάρει απόφαση
- Εξεταστική – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σε εξέλιξη η συνεδρίαση – Καταθέτει ο Σταύρος Αραχωβίτης
- Απίστευτο: Οι φίλοι των Μπακς αποδοκίμαζαν κι ο Αντετοκούνμπο τους γιούχαρε πίσω! (vid)



