Battle of the Couples: Πρόταση γάμου στο ριάλιτι – Δείτε πως έγινε
Δείτε την πρόταση γάμου που έγινε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.
Ριχάρδος και Άντζελα ήταν οι πρωταγωνιστές του αποψινού Battle of the Couples καθώς πήραν την μεγάλη απόφαση για το μέλλον της σχέσης τους.
Αφού ο Ριχάρδος εξομολογήθηκε στη Σάσα Σταμάτη πως νιώθει πλέον έτοιμος να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του, παρέα με την παρουσιάστρια οργάνωσαν την έκπληξη.
«Κατέβηκα, πήρα μια βαθιά ανάσα και ξεκίνησα. Το μεγαλύτερο όνειρό μου σε αυτήν την ζωή ήταν να κάνω οικογένεια και παιδιά και στο έλεγα πάντα.
Ζούμε τρία χρόνια μαζί κι έλειψες μόνο πέντε φορές από το δωμάτιό μας Αν μου πεις το ναι δεν θα χωρίσουμε ποτέ σε αυτήν την ζωή, είναι η πιο σημαντική στιγμή της ζωής μας. Δέχεσαι να με παντρευτείς;» είπε χαρακτηριστικά ο Ριχάρδος.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
- Ο Παναθηναϊκός ψάχνει πρόκριση στο Πλζεν
- Κλείνει ο σταθμός του Μετρό «Πανεπιστήμιο» στις 10:00 το πρωί
- Ξυλάς στο in: Οι σπουδές, η προσπάθεια να βρεθεί στο κορυφαίο επίπεδο και η συνύπαρξη με τον Τσιτσιπά (pics)
- Το ραντεβού Γεραπετρίτη – Ρούμπιο στην Ουάσιγκτον – Τι θα συζητήσουν
- «Ιππόκαμπος»: Για 10 παραστάσεις στο Θέατρο Μικρός Κεραμεικός
- Αυτές είναι οι πιο ελκυστικές ευρωπαϊκές πόλεις για επενδύσεις σε ακίνητα
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
- Πλημμύρες στον Έβρο: Παραμένει στο κόκκινο η περιοχή – Τεράστιες ζημιές, δραματικές ώρες για τους κατοίκους
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 26.02.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/02/donna-elliot-NCh4pgfdYCA-unsplash-315x220.jpg)































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442