
Δώρα Αναγνωστοπούλου : «Δεν είχαμε επαφή με την Ρίκα Βαγιάνη τα χρόνια που δοκιμαζόταν από την αρρώστια»
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε για την γνωριμία που είχε με την Ρίκα Βαγιάνη, που έφυγε από την ζωή το 2018
Η Δώρα Αναγνωστοπούλου μίλησε στο 7 Μέρες Tv και στον Γιάννη Βίτσα κι αναφέρθηκε στην γνωριμία που είχε με την Ρίκα Βαγιάνη, που έφυγε από την ζωή το 2018.
«Μάθαινα τα νέα της, αλλά ένιωθα άβολα να την πάρω τηλέφωνο έπειτα από τόσο καιρό ενώ γνώριζα τι περνούσε» ανέφερε η αγαπημένη παρουσιάστρια.
Συνεργάστηκες με την Ρίκα Βαγιάνη. Τι κρατάς από εκείνη;
Η Ρίκα ήταν ένας πολύ γλυκός άνθρωπος, μια υπέροχη γυναίκα. Κρατώ τη γενναιοδωρία, την καλοσύνη και την μεγαλοψυχία της. Θυμάμαι ότι έμπαινε στο στούντιο και με αποθέωνε στον αέρα. Ήταν συγκινητικό, γιατί ήταν πηγαίο, αυθόρμητο.
Είχατε επαφή τα τρία τελευταία χρόνια της ζωής της, όταν πάλευε με τον καρκίνο;
Όχι. Τελευταία φορά μιλήσαμε την εποχή που έμενε μόνιμα στην Αυστραλία, στο πλαίσιο μιας εκπομπής που έκανα για τη δορυφορική τηλεόραση. Τα χρόνια που δοκιμαζόταν από την αρρώστια δεν είχαμε επικοινωνία. Μάθαινα τα νέα της, αλλά ένιωθα άβολα να την πάρω τηλέφωνο έπειτα από τόσο καιρό ενώ γνώριζα τι περνούσε.
- Emily in Paris: Η Λίλι Κόλινς «εισέβαλε» στη Μύκονο
- Παπασταύρου: Η γεώτρηση στο Block 2 του Ιονίου θα ξεκινήσει νωρίτερα
- Η Αριστερά ρευστοποιείται με δική της ευθύνη -και δεν φταίει ο Αλέξης Τσίπρας
- Final-4 2026: Τα εισιτήρια που δικαιούται κάθε ομάδα και πόσα έχει εξασφαλίσει ο Ολυμπιακός
- Μια φιλοσοφία για τη φροντίδα
- Ο Δήμος Άργους–Μυκηνών στους εορτασμούς για την Ημέρα της Ευρώπης 2026

