Μισέλ Ομπάμα: Η συγκατοίκηση με τις κόρες της και τα καλλυντικά που «κλέβουν»
Η Μισέλ Ομπάμα μίλησε για την συγκατοίκηση με την Σάσα και την Μαλία αλλά και τις νέες συνήθειες που έχουν αποκτήσει ως έφηβες.
Καλεσμένη στο The Kelly Clarkson show βρέθηκε η Μισέλ Ομπάμα που μίλησε για την οικογενειακή της ζωή με τον Μπαράκ Ομπάμα αλλά και τις δυο τους κόρες, την Σάσα και την Μαλία που πλέον έχουν μεγαλώσει και όπως είπε έχουν γίνει «ολόκληρες γυναίκες».
Κατά τη διάρκεια της καραντίνας η οικογένεια Ομπάμα περνάει περισσότερο χρόνο παρέα και, ενώ σε γενικές γραμμές η Μισέλ το απολαμβάνει, υπάρχουν και κάποια πράγματα που την κάνουν να εύχεται να ανοίξουν σύντομα τα πανεπιστήμια ώστε οι κόρες της να επιστρέψουν στις σπουδές τους.
«Είναι πανέξυπνες αλλά δεν κάνουν πολύ καλή διαχείριση του χρόνου. Τις προάλλες είχαν υποσχεθεί να μας μαγειρέψουν.
Κανονικά τρώμε γύρω στις 6 και τις βλέπω στις 5 να ετοιμάζονται να βγουν για να ψωνίσουν υλικά για το δείπνο. Τελικά φάγαμε στις 12 το βράδι» είπε η Μισέλ Ομπάμα.
Η πρώην Πρώτη Κυρία μίλησε επίσης για την συνήθεια που έχουν οι κόρες της να ψαχουλεύουν τα πράγματά της και να «δανείζονται» χωρίς να ρωτάνε.
«Δεν μπορώ να βρω τίποτα. Μου κλέβουν τα καλλυντικά. Τις βρίσκω συνέχεια στο δωμάτιό μου και τις ρωτάω “Τι κάνετε; Τι έχετε πάρει πάλι. Φέρτε το πίσω!» είπε η ίδια για τις κόρες τις που είναι πλέον 19 και 20 ετών.
- ΙΝΑΤ: Για ποιον είναι χρήσιμη η Ευρωπαϊκή Εισαγγελία; – Το Ινστιτούτο Τσίπρα απαντά
- Μπετονιέρα προσέκρουσε σε κολώνα στο Παλαιό Φάληρο – Διακοπή κυκλοφορίας στη Λεωφόρο Αμφιθέας
- Ο Σέρχιο Ράμος πήρε αντί 450 εκατ. ευρώ τη Σεβίλλη
- Η «αθέατη» πλευρά της Αττικής: Τα εμπόδια που κρατούν τους ξένους επισκέπτες μακριά από τις ακτές
- Ο πλανήτης ξεμένει από άμμο, προειδοποιεί ο ΟΗΕ
- Ντόναλντ Τραμπ: Στο Πεκίνο ο Αμερικανός πρόεδρος – Με στρατιωτική μπάντα και 300 σημαίες των ΗΠΑ και της Κίνας η υποδοχή του





