Μαρτυρία για την 65χρονη που πέθανε μισή ώρα μετά το εμβόλιο: «Είπε ότι αισθάνθηκε ζάλη»
Τις στιγμές πριν από τον θάνατο της 65χρονης στο Ίλιον, η οποία εβόλτιάστηκε με το εμβόλιο της AstraZeneca και λίγα λεπτά αργότερα πέθανε, περιέγραψε αυτόπτης μάρτυρας.
Συναγερμό προκάλεσε στις υγειονομικές Αρχές ο θάνατος μιας 65χρόνης γυναίκας, μισή ώρα μετά το εμβόλιο κατά του κοροναϊού, που έκανε στο Κέντρο Υγείας στο Ιλιον, χθες το μεσημέρι.
Το τραγικό συμβάν προκάλεσε έντονη ανησυχία και ερευνάται το κατά πόσο σχετίζεται με τον εμβολιασμό.
Ο Χρήστος Λιόσης που έχει κατάστημα δίπλα από το κέντρο Υγείας μίλησε στο Open.
«Καθόμουν έξω από το κατάστημα, είδα την κυρία, έκανε κάποια μέτρα κι έκατσε σε ένα παγκάκι πιο κάτω. Ύστερα από 20 λεπτά περίπου βγήκαν από το κέντρο και την πήραν μέσα με ένα καροτσάκι. Υπήρξαν γείτονες που έσπευσαν να την βοηθήσουν και ειδοποίησαν το κέντρο Υγείας» είπε ο κ. Λιόσης.
Ο αυτόπτης μάρτυρας πρόσθεσε πως «η κυρία είπε στους γείτονες ότι αισθάνθηκε ζάλη» κι όταν άρχισε να χάνει τις αισθήσεις της «οι γείτονες κάλεσαν το κέντρο υγείας».
Ο κ. Λιόσης πρόσθεσε ότι μετά το τραγικό συμβάν συνεχίστηκαν κανονικά οι εμβολιασμοί.
Σημειώνεται πως προς το παρόν δεν έχει γνωστοποιηθεί ακόμη που οφείλεται ο ξαφνικός θάνατος της 65χρονης.
Η εντολή που έχει δοθεί είναι να διερευνηθούν όλα τα ενδεχόμενα, ενώ θα γίνει νεκροψία- νεκροτομή στην άτυχη γυναίκα για να ανακαλυφθούν τα πραγματικά αίτια του θανάτου της
- Ο Ολυμπιακός είχε στο χορτάρι 16… Φουστέρ
- Έγκυος Αφροδίτη, συμπερίληψη και τα φτερά των 22 κιλών: Η αλήθεια της Victoria’s Secret σε αποκαλυπτικό ντοκιμαντέρ
- Αγρίνιο: «Δεχόμουν απειλές και είδα όπλο» – Τι είπε στην απολογία του ο 44χρονος για τη δολοφονία του κοινοτάρχη
- Κωνσταντίνος Δαβάκης: Ο δρόμος του καλού
- Δεν θα πάει στο Νταβός ο Μερτς για το «Συμβούλιο Ειρήνης» – «Ο ΟΗΕ είναι το σύστημά μας για διασφάλιση της ειρήνης», λέει ο Γερμανός ΥΠΕΞ
- «Φωτιά» το ενεργειακό κόστος σε Ελλάδα και Ευρώπη



