Κύμη : 20χρονος βρέθηκε θετικός στον κοροναϊό μετά από πάρτι – Στο πόδι οι Αρχές
Οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του ενώ όπως λέγεται στην περιοχή στο κορονοπάρτι συμμετείχαν πάνω από δέκα άτομα.
Συναγερμός σήμανε στην Κύμη Ευβοίας για μεγάλη διασπορά του κοροναϊού.
Όπως μεταδίδει το evima.gr ένας 20χρονος βρέθηκε θετικός στον ιό και μπήκε αμέσως σε καραντίνα τόσο ο ίδιος όσο και η οικογένειά του.
Μάλιστα οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο νεαρός το τελευταίο διάστημα είχε αρκετές στενές επαφές, ενώ γίνεται λόγος και για ένα κορονοπάρτι γενεθλίων που πραγματοποιήθηκε στην περιοχή την περασμένη εβδομάδα.
Οι υγειονομικές αρχές έχουν ήδη ξεκινήσει την ιχνηλάτηση των επαφών του ενώ όπως λέγεται στην περιοχή στο κορονοπάρτι συμμετείχαν πάνω από δέκα άτομα.
- Βουλή: Κόντρα Γεωργιάδη και αντιπολίτευσης για την Υγεία – «Ο υπουργός έχει τη συνταγή του… Χουντίνι»
- Νίκος Μουτσινάς: «Τέσσερα χρόνια έψαχνα τρόπους να δημιουργήσω μονογονεϊκή οικογένεια»
- Ινδονησία: Πάνω από 1.000 νεκροί από πλημμύρες και κατολισθήσεις – 218 αγνοούμενοι
- LIVE: Ολυμπιακός Β’ – Athens Kallithea
- ΗΠΑ: Σφοδρές πλημμύρες πλήττουν την πολιτεία της Ουάσινγκτον – Διασώσεις με βάρκες και ελικόπτερα
- MadWalk 2025 by Three Cents: Έρχεται αποκλειστικά στο MEGA απόψε στις 23.00


