
Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»: Άντρας μεταμφιέστηκε σε γυναίκα για να πετάξει στη Βιέννη
Η απελπισία οδήγησε έναν πρόσφυγα από τη Συρία να μεταμφιεστεί σε γυναίκα, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει απαρατήρητος στην Ευρώπη.
Η απελπισία οδήγησε έναν πρόσφυγα από τη Συρία να μεταμφιεστεί σε γυναίκα, ώστε να μπορέσει να ταξιδέψει απαρατήρητος στην Ευρώπη.
Ντυμένος γυναίκα, ο άντρας προσπάθησε να περάσει τον έλεγχο διαβατηρίων στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και να πετάξει στη Βιέννη.
Μαζί του, ήταν και συνοδός συμπατριώτης του, καθώς και ο ανήλικος γιος του, ηλικίας 3 ετών.
Ο μεταμφιεσμένος επέδειξε γνήσιο ταξιδιωτικό έγγραφο, καθώς και γνήσια άδεια διαμονής στη Γερμανία, που είχαν όμως εκδοθεί – όπως διαπιστώθηκε με δυσκολία – για άλλο άτομο, θηλυκού ασφαλώς γένους.
Παίκτες «μαϊμού»
Παρόμοιο περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο των Σπάτων και την περασμένη Κυριακή.
Εννέα νεαροί άνδρες από τη Συρία παρίσταναν την ομάδα βόλεϊ της Ρουμανίας και επιχείρησαν να επιστρέψουν στη χώρα τους.
- ΣΥΡΙΖΑ για τους συλληφθέντες του Global Sumud Flotilla: Το καθεστώς Νετανιάχου επιχειρεί να κανονικοποιήσει τη φρίκη
- Ολυμπιακός: Η Κάρτα Μέλους για την αγωνιστική περίοδο 2026-27 και η Συλλεκτική Κάρτα Φιλάθλου των 102 ετών
- O Bασιλιάς Κάρολος είναι νεκρός – Ιστορική ραδιοφωνική γκάφα στη Βρετανία πέθανε το μονάρχη
- Στεγαστικό: Οι προκλήσεις της Gen Z στο στεγαστικό – Γιατί η αγορά κατοικίας στις ΗΠΑ είναι γένους θηλυκού
- Πότε έρχεται το νέο «Ανακαινίζω» – Επιδότηση έως 95%
- «Εσύ πέτα την μπάλα και τ’ άλλα είναι δική μου δουλειά»




