Σπυροπούλου: Η πανάκριβη διαμονή της στην Αίγυπτο προκαλεί πονοκέφαλο
Σε σουίτα 276 τετραγωνικών έμεινε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου με τον αγαπημένο της, που δεν λυπήθηκε τα έξοδα
Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου ταξίδεψε στο Κάιρο, όπως χαρακτηριστικά ενημέρωσε τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram ανεβάζοντας φωτογραφίες, ωστόσο, αυτό προκάλεσε αντιδράσεις, όπως και τότε που επισκέφτηκε τον Παρνασσό.
Το ταξίδι της Κωνσταντίνας με τον σύντροφό της συζητήθηκε σχεδόν σε όλες τις πρωινές ψυχαγωγικές εκπομπές, ωστόσο, στο “Love it” το πήγαν ένα βήμα παραπέρα και αποκάλυψαν πόσο κοστίζει η διανυκτέρευση στη σουίτα του πεντάστερου ξενοδοχείου όπου έμεινε το ζευγάρι.
Ο Μάνος Μαγιάτης έκανε την έρευνά του και αποκάλυψε πως στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, η διανυκτέρευση κοστίζει 19.708 ευρώ ακριβώς!
Πονοκέφαλος μας πιάνει. Μα, 20 χιλιάρικα για μια νύχτα, βρε Κωνσταντίνα;
- Μητσοτάκης: Υπεραμύνθηκε της εξωτερικής πολιτικής – Βλέπει Ανώτατο Συμβούλιο Συνεργασίας με Ερντογάν στις αρχές του 2026
- Μείωση των παραδόσεων Airbus τον Νοέμβριο μετά από τεχνικό πρόβλημα
- Γιατί το ότι έχω δουλέψει σε πανηγύρι θεωρείται κάτι κακό; – Η Κόνι Μεταξά απαντά στον Τάσο Ξιαρχό
- LIVE: Μπενφίκα – Σπόρτινγκ Λισαβόνας
- Άνω Λιόσια: 16χρονος εγκατέλειψε τη 2χρονη ανιψιά του στο ΙΧ που οδηγούσε – Δεν σταμάτησε σε σήμα της ΕΛ.ΑΣ.
- Μπεσίκτας – Πανιώνιος 101-83: Οι κυανέρυθροι έμειναν από δυνάμεις στο τέλος




