
Έλενα Παπαρίζου : Οι λεπτομέρειες για την εμφάνισή της στον τελικό της Eurovision
Ξανά στη σκηνή της Eurovision μετά από 16 χρόνια από τη στιγμή που μας έκανε υπερήφανους με το «My Number 1» πρόκειται να ανέβει η Έλενα Παπαρίζου
Ξανά στη σκηνή της Eurovision μετά από 16 χρόνια από τη στιγμή που μας έκανε υπερήφανους με το «My Number 1» πρόκειται να ανέβει η Έλενα Παπαρίζου.
Η δημοφιλής τραγουδίστρια μαζί με άλλους 5 νικητές του θεσμού θα τραγουδήσουν τα νικητήρια τραγούδια τους στο φαντασμαγορικό «Rock The Roof Interval» πάνω σε ταράτσες του Ρότερνταμ, στο οποίο και θα διεξαχθεί ο τελικός του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.
Η ίδια δηλώνει χαρούμενη και ενθουσιασμένη για το γεγονός ότι επιστρέφει στη Eurovision και το «My Number 1» θα ακουστεί ξανά!
Όπως δήλωσε η ίδια στη Ναταλία Γερμανού και το «Καλύτερα δε γίνεται», της είχε στοιχίσει η περσινή παρουσίαση του τελικού και με το που της έγινε η πρόταση δεν τη σκέφτηκε καν.
«Θα είμαστε πάνω σε διαφορετικά κτίρια από τα οποία θα προβάλλονται και διάφορα σημεία του Ρότερνταμ κι εμείς θα τραγουδάμε τα παλιά τραγούδια. Είπα ναι γιατί ένιωθα την αποχή της Eurovision και ήθελα να πάω σε όλο αυτό και επίσης έχω πολύ καιρό να ταξιδέψω και θα περάσω τέλεια».
Η συμβουλή στη Στεφανία
Η Έλενα βρέθηκε με τον Φωκά Ευαγγελινό για να συζητήσουν πώς θα γίνει η παρουσίαση του τραγουδιού και εκεί γνώρισε τη Στεφανία. «Μου αρέσει το τραγούδι και είναι ένα πολύ θετικό πλάσμα. Το μόνο που της ευχήθηκα είναι να είναι ο εαυτός της και να είναι αληθινή».
«Όταν εγώ τότε ανέβηκα πάνω στη σκηνή, ο Φωκάς μου έλεγε ότι είμαι σαν ερωτηματικό. Έχουμε ένα χρόνο κοροναϊό, ας το απολαύσουμε».
- Σούπερ μάρκετ: Ανοιχτά του Αγίου Πνεύματος – Τι ισχύει για λοιπά καταστήματα και επιχειρήσεις
- Το όμορφο βίντεο της ΚΑΕ Ολυμπιακός με τις στιγμές μετά τον τελικό της Euroleague
- Μηχανική βλάβη στο Flying Cat 4 πριν τον απόπλου από τον Πειραιά – Ταλαιπωρία για 436 επιβάτες
- Μήπως τελικά η τεχνητή νοημοσύνη θα έπρεπε να «κλέψει» τις δουλειές μας;
- Περιφερειακή Υμηττού: Η στιγμή που το τουριστικό λεωφορείο τυλίγεται στις φλόγες – «Δύο λεπτά τρόμου με κλειδωμένες πόρτες»
- Η ζωή των νέων Ρώσων μέσα από τις φωτογραφίες της Kristina Rozhkova – «Φαντασία, δυσφορία κι αποξένωση»
