
Δήμητρα Κατσαφάδου : Μπήκε κλαίγοντας στο πλατό της Ναταλίας Γερμανού – Τι συνέβη;
Σε μεγάλη αμηχανία βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, με την είσοδο της Δήμητρας Κατσαφάδου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται»
Σε μεγάλη αμηχανία βρέθηκε η Ναταλία Γερμανού, με την είσοδο της Δήμητρας Κατσαφάδου στο πλατό της εκπομπής «Καλύτερα δεν γίνεται».
Η παρουσιάστρια προλόγισε από την αρχή της εκπομπής τη γνωστή επιχειρηματία που ήταν καθοδόν για να φέρει στο πλατό δυο σκυλάκια για υιοθεσία, αλλά δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που ακολούθησε.
Τα σκυλάκια αρνούνταν να μπουν στο πλατό δίχως το αφεντικό τους και έτσι η Δήμητρα Κατσαφάδου τα έβαλε η ίδια μέσα στο στούντιο. Η ίδια όμως δεν μπορούσε να κρύψει τη συγκίνησή της και άρχισε να κλαίει.
«Πού ήσουν ομορφιά μου; Γιατί έκλαιγες;» ρώτησε έκπληκτη η Ναταλία Γερμανού.
«Χάλια είμαι, γιατί… εντάξει. Θέλω να έχω 25 σκυλιά αλλά δεν με αφήνουν. Είναι τα παιδάκια μου μωρέ. Με διώχνουν από τη γειτονιά. Έχω πάνω από 20. Μου τα φέρνουν στην πόρτα μου» είπε η Δήμητρα Κατσαφάδου.
- Το τένις στα άκρα: Η Σαμπαλένκα ανοίγει θέμα μποϊκοτάζ
- ΤτΕ: Το κακό σενάριο για τις τράπεζες αν παραταθεί η κρίση στη Μέση Ανατολή
- Ακυρώσεις πτήσεων και απογείωση τιμών από αεροπορικές εταιρείες λόγω Ιράν
- Κατηγορούμενος για κακούργημα ο διανομέας που πετούσε πέτρες κατά γυναικών στην Κηφισιά
- ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Η Ελλάδα και το ποδήλατο σε πρώτο πλάνο μέσα από μία εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή με την υποστήριξη της ΔΕΗ
- Χέγκσεθ: Η κατάπαυση του πυρός με το Ιράν δεν έχει τελειώσει – Δεν επιδιώκουμε σύγκρουση, θα αμυνθούμε επιθετικά





