Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός και ο αρχιεπίσκοπος συζήτησαν για την εξέλιξη της πανδημίας και την υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της
Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συνάντηση στο Μέγαρο Μαξίμου με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμο.
Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των τακτικών επαφών του Πρωθυπουργού με τον Αρχιεπίσκοπο και μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η εξέλιξη της πανδημίας και η υλοποίηση του σχεδίου της κυβέρνησης για την αντιμετώπισή της, σύμφωνα με το μέγαρο Μαξίμου.
Ουσιαστικά ο κ. Μητσοτάκης ενημέρωσε τον κ. Ιερώνυμο για τα επιδημιολογικά δεδομένα και την πίεση στο σύστημα Υγείας, που έχουν ως αποτέλεσμα να παρατείνονται περιοριστικά μέτρα τα οποία η κυβέρνηση θα ήθελε να έχει προχωρήσει στην άρση τους.
Στο πλαίσιο αυτό συζηθήκε η παραπέρα όροι λειτουργίας των ναών με επίκεντρο το τι θα γίνει το Πάσχα, καθώς το τρίτο κύμα της πανδημίας βρίσκεται σε έξαρση.
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας