Ο Νίκος Αλιάγας αποκάλυψε τον σχεδιαστή πίσω από τον ντουλαμά της Γιάννας Αγγελοπούλου
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισίου και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, ήταν ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Ο γνωστός δημοσιογράφος και παρουσιαστής Νίκος Αλιάγας, ο οποίος τα τελευταία χρόνια είναι μόνιμος κάτοικος Παρισίου και διαπρέπει σε πολλά επίπεδα, ήταν ο βασικός παρουσιαστής της τηλεοπτικής μετάδοσης της παρέλασης της 25ης Μαρτίου.
Ας θυμίσουμε ότι ο χαρισματικός Νίκος Αλιάγας γεννήθηκε στην Γαλλία, έχει συνεργαστεί με ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς σε Γαλλία και Ελλάδα, όπως επίσης ότι έχει βραβευθεί και στις δύο χώρες. Το 2013 τα Ελληνικά Ταχυδρομεία παρουσίασαν γραμματόσημα τα οποία τον απεικόνιζαν.
Είναι νυμφευμένος με την Τίνα Γρηγορίου, με την οποία έχουν και δύο παιδιά. Μαζί, αλωνίζουν την Ελλάδα απ’ άκρη σ’ άκρη τα καλοκαίρια, απολαμβάνοντας τις φυσικές ομορφιές της πατρίδας τους, αλλά και τις πολιτιστικές της κοιτίδες. «Όταν ήρθε στη ζωή μου με έκανε να συμβιβαστώ με τον εαυτό μου. Με γιάτρεψε από φοβίες. Με εμπνέει», έχει πει ο διάσημος παρουσιαστής για την γυναίκα της ζωής του.
Η προέλευση του ντουλαμά της Γιάννας Αγγελοπούλου
Ενώ ήταν σε εξέλιξη η παρέλαση, ο Νίκος Αλιάγας ανέβασε στο twitter μια φωτογραφία της Γιάννας Αγγελοπούλου και αποκάλυψε ότι ο ντουλαμάς που φορούσε ήταν δημιουργία του Αριστείδη Τζονευράκη.

Όπως έγραψε ο Νίκος Αλιάγας, ο Αριστείδης Τζονευράκης είναι ένας ταλαντούχος κεντητής και ελληνοράπτης, ο οποίος έφερε τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές στο προσκήνιο της μόδας.
Ο γνωστός παρουσιαστής δεν έκρυψε και ότι εντυπωσιάστηκε από την ενδυμασία της προέδρου της «Ελλάδα 2021». Και έγραψε για «έναν σπάνιο και chic ντουλαμά», δίνοντας της συγχαρητήρια!
Και αυτό γιατί και οι δυο ενδυμασίες που επέλεξε η πρόεδρος του «Ελλάδα 2021» παρέπεμπαν στα ρούχα της εποχής του 1821, αλλά με μια σύγχρονη νότα που κανείς δεν μπορεί να πει ότι θα γίνει τάση.
Δείτε την ανάρτηση
Στην παρέλαση η @GAngelopoulou τίμησε τον Αριστείδης Τζονευράκης έναν ταλαντούχο κεντητή και ελληνοράπτη (ο οποίος έφερε τις ελληνικές παραδοσιακές φορεσιές στο προσκήνιο της μόδας), φορώντας έναν σπάνιο και chic ντουλαμά 👍 pic.twitter.com/zajVAVW09L
— Nikos Aliagas (@nikosaliagas) March 25, 2021
- Σε συζήτηση «εφ’ όλης της ύλης για το Αιγαίο» καλεί ο Φιντάν – Μία η ελληνοτουρκική διαφορά απαντά η Αθήνα
- Ζέλσον: «Χρειαζόμασταν αυτή τη νίκη, ήμασταν άτυχοι στα προηγούμενα ματς»
- Ουκρανία: Νέο τελεσίγραφο Τραμπ σε Ζελένσκι για το ειρηνευτικό σχέδιο
- Ο μάγος Μουζακίτης «έλιωσε» και τα… χιόνια
- Ζωγράφου: «Κατέβηκα για να ηρεμήσει και άρχισε να με χτυπά» – Ο οδηγός του λεωφορείου περιγράφει τον άγριο ξυλοδαρμό
- «Η ξανθιά είναι νεκρή» – Κοκκινομάλλα Πάμελα Άντερσον και η αλήθεια για το «ψευτορομάντζο» με τον Λίαμ Νίσον
- Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]
- Λανουά: «Έκανε χέρι ο Ζοάο Μάριο και σωστά ακυρώθηκε το γκολ της ΑΕΚ» – vid
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις







![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 09.12.2025]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/astronomy-3094066_1920-315x220.jpg)









































![Αγρότες πήγαν τούρτα σε αστυνομικό που είχε τα γενέθλιά της [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes7-315x220.jpg)












![Αγρότες πρόσφεραν κρόκο και μήλα στους διερχόμενους οδηγούς στην Κοζάνη [βίντεο]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2025/12/agrotes77-315x220.jpg)


























Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442