Ο Τζος Νίμπο είναι αποφασισμένος να κάνει την κίνηση του για να παίξει στην Μπαρτσελόνα την επόμενη σεζόν και προτίθεται ακόμη και να πληρώσει ο ίδιος το buy out του στην Αρμάνι Μιλάνο για να μετακομίσει στη Βαρκελώνη.
Ο σέντερ της ιταλικής ομάδας είναι σε επαφές με την ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ, που τον θέλει πολύ και του έχει προτείνει κλειστό διετές συμβόλαιο με καλές αποδοχές και σημαντικό ρόλο, όμως ο διεθνής με την εθνική Σλοβενίας δεσμεύεται με την Αρμάνι και η Μπάρτσα δεν είναι διατεθειμένη να προσφέρει κάποιο ποσό για την αποδέσμευση του.
Τα δεδομένα για τον Νίμπο και την Μπαρτσελόνα
Όπως σημειώνει η Sport, οι Καταλανοί προχωρούν τον σχεδιασμό της frontline τους για την επόμενη σεζόν και μετά τις υποθέσεις των Ολιβιέ Ενκάμουα και Μόουζες Ράιτ, έχουν βάλει ψηλά στη λίστα τους και τον Αμερικανό σέντερ, ο οποίος αγωνίζεται στην ιταλική ομάδα.
Το βασικό εμπόδιο στην περίπτωσή του αφορά το συμβόλαιό του με την Αρμάνι, καθώς, ο Νίμπο δεν μένει ελεύθερος το καλοκαίρι. Αντίθετα, το ρεπορτάζ σημειώνει πως δεσμεύεται και για την επόμενη σεζόν, με ρήτρα αποδέσμευσης που φτάνει περίπου τις 500.000-600.000 ευρώ.
Σύμφωνα με πηγές, η Μπαρτσελόνα δεν δείχνει πρόθυμη να καλύψει η ίδια το ποσό του buyout, ωστόσο ο παίκτης φέρεται διατεθειμένος να το πράξει προκειμένου να μετακομίσει στην Καταλονία την προσεχή αγωνιστική περίοδο.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Τότεναμ κινδυνεύει με υποβιβασμό με τον Ρομπέρτο Ντε Τσέρμπι να θέλει να ενισχύσει το επιτελείο του με έναν ψυχολόγο για να βοηθήσει τους παίκτες του.
Ο Ολυμπιακός δικαιώθηκε με την προσφυγή του στο ΑΣΕΑΔ για την υπόθεση του Ταϊρίκ Τζόουνς, με την ποινή των τριών αγωνιστικών και το πρόστιμο να μην ισχύουν πλέον.