«Έπρεπε να κάνω κάτι» – Τι αποκαλύπτει η κόρη του Σουμάχερ για την κατάσταση του
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλά δημόσια, όμως ένα νέο ντοκιμαντέρ και πρόσφατες αποκαλύψεις φέρνουν ξανά στο προσκήνιο την κατάσταση της υγείας του.
Η οικογένεια του Μίχαελ Σουμάχερ σπάνια μιλάει δημόσια για την κατάσταση της υγείας του θρυλικού Γερμανού πιλότου της Formula 1 μετά το τραγικό ατύχημα που έλαβε χώρα τον Δεκέμβριο του 2013 στις Άλπεις.
Τον περασμένο Ιανουάριο, η βρετανική «Daily Mail» ανέφερε ότι ο 57χρονος σήμερα, Σουμάχερ, μετά από χρόνια κατάκλισης, μπορεί να μετακινείται με αναπηρικό αμαξίδιο, αλλά δεν είναι σε θέση να περπατήσει.
Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, μεταφέρεται εντός της κατοικίας του με τη βοήθεια νοσηλευτών και φυσικοθεραπευτών, που αποτελούν μέρος ιατρικής ομάδας σε 24ωρη βάση. Η ψυχική του κατάσταση παραμένει άγνωστη μετά το σοβαρό κρανιοεγκεφαλικό τραύμα και την εγκεφαλική αιμορραγία που υπέστη το 2013.
Αναλυτικά όσα είπε η κόρη του Μίχαελ Σουμάχερ:
Η κόρη του, Τζίνα-Μαρία Μπέτκε, αποφάσισε να μιλήσει σε ένα επερχόμενο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Horsepower – The World of Gina Schumacher», που θα προβληθεί από το γερμανικό κανάλι ZDF. Εκεί αναφέρεται στον αντίκτυπο του ατυχήματος στη ζωή της: «Μετά το ατύχημα του πατέρα μου, αφιερώθηκα ολοκληρωτικά στην ιππασία, γιατί έπρεπε να κάνω κάτι – χρειαζόμουν έναν σκοπό στη ζωή μου. Δεν μπορούσα να ζήσω χωρίς τα άλογα. Με βοήθησαν να ξεπεράσω τα πάντα».
Στο ίδιο ντοκιμαντέρ μιλά και η σύζυγος του Σουμάχερ, Κορίνα Σουμάχερ, μεταφέροντας μια παλαιότερη κουβέντα του: «Ο Μίχαελ μου είχε πει κάποτε, όταν η Τζίνα ήταν δέκα ετών: “Η Τζίνα θα γίνει πολύ καλύτερη από εσένα, γιατί είναι πιο εγωίστρια. Όταν είσαι αθλητής, πρέπει να ξέρεις να είσαι εγωιστής”».
- Οι τίτλοι που έχει κατακτήσει στην καριέρα του ο Στέφανος Τσιτσιπάς
- Τσιτσιπάς – Κολινιόν 2-1: Νικητής ο Στέφανος, κατέκτησε το Γκστάαντ Όπεν! (vids)
- Μουντιάλ 2026: Μέσι ή Γιαμάλ; Οι οπαδοί Αργεντινής και Ισπανίας απαντούν (vid)
- Αργεντινή: Το εντυπωσιακό βίντεο που ετοίμασε πριν τον μεγάλο τελικό (vid)
- Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για Γουάλας και Φρανσίσκο και η περίπτωση Καμπάτσο
- Αισιόδοξος ο Ντόντσιτς ενόψει της νέας σεζόν: «Είμαι ενθουσιασμένος, έχουμε πολύ καλή ομάδα»
- Μουντιάλ 2026: Οι οπαδοί της Ισπανίας δίνουν τον δικό τους «τόνο» στη Νέα Υόρκη (vid)
- Live ο τελικός του Τσιτσιπά με τον Κολινιόν
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 19.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ken-cheung-taUfUHLylIo-unsplash-315x220.jpg)














































![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και τα Don’ts της εβδομάδας [19.07 – 25.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/POSTER-copy-30-315x220.jpg)
















Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442