
Καιρός : Έφτασε στην Αττική η κακοκαιρία – Έπεσαν οι πρώτες νιφάδες στην Πάρνηθα
Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί για τα επόμενα 24ωρα με καταιγίδες και χιόνια σε αρκετές περιοχές.
Η πτώση της θερμοκρασίας έχει γίνει αισθητή στην Αττική με τις πρώτες νιφάδες να εμφανίζονται στην Πάρνηθα.
Η κακοκαιρία αναμένεται να συνεχιστεί για τα επόμενα 24ωρα με καταιγίδες και χιόνια σε αρκετές περιοχές.
Στην Πάρνηθα τις τελευταίες ώρες σημειώνεται πυκνή χιονόπτωση.
Δείτε LIVE εικόνα εδώ.
Σύμφωνα με τα τελευταία προγνωστικά δεδομένα του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών αναμένονται βροχοπτώσεις για το υπόλοιπο της ημέρας στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας, ενώ χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά αλλά και σε ημιορεινές περιοχές.
Σποραδικές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο και Ιόνιο καθώς και στις παράκτιες περιοχές τους, στην Πελοπόννησο και στην Κρήτη.
Τα φαινόμενα προς το βράδυ θα περιοριστούν κατά κύριο λόγο στα νότια και ανατολικά ηπειρωτικά, στο Αιγαίο και στην Κρήτη.
Ενισχυμένοι θα είναι οι βόρειοι άνεμοι στα πελάγη, φτάνοντας πρόσκαιρα κατά τόπους τα 8 μποφόρ και τα 6 μποφόρ στο Ιόνιο. Στον σχετικό χάρτη παρουσιάζονται οι περιοχές όπου ο άνεμος αναμένεται να ξεπεράσει τα 6 μποφόρ καθώς και η επικρατούσα διεύθυνση του.
- Δημοτικές εκλογές στη Δυτική Όχθη και στην κεντρική Γάζα
- Επίδομα θέρμανσης: Πότε θα λάβουν τα νοικοκυριά τη δεύτερη δόση – Τα ποσά
- Πιο βελτιωμένος παίκτης της σεζόν ο Αλεξάντερ-Γουόκερ των Χοκς (pic, vid)
- Νεκροί και τραυματίες στην Ουκρανία μετά τη νυχτερινή ρωσική επίθεση
- Βόλος: Δραματική διάσωση 41χρονου που έπεσε σε χαράδρα – Περιπατητές άκουσαν ουρλιαχτά, τρεις μέρες μετά
- Τι χρήματα θα λάβουν οι ομάδες της Euroleague που έμειναν εκτός play offs – Τι ισχύει από την 17η θέση και κάτω



