Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
To νέο Citroen C5 παίρνει εισιτήριο για τον Απρίλιο

To νέο Citroen C5 παίρνει εισιτήριο για τον Απρίλιο

H γαλλική φίρμα κηρύττει την αντίστροφη μέτρηση για την επιστροφή του μοντέλου που θα τεθεί επικεφαλής της γκάμας της, προβάλλοντας μια σειρά ιδιαζόντων σχεδιαστικών χαρακτηριστικών σε συνδυασμό με γαλλικό στυλ και plug-in υβριδική τεχνολογία.

Φωτογραφίες: Automedia

Η κορυφαία μπερλίνα της Citroen έπαψε να υφίσταται στην γκάμα της γαλλικής φίρμας το 2017, ωστόσο πλέον ετοιμάζεται να επιστρέψει και μάλιστα θριαμβευτικά καθώς δεν θα έχει καμία σχέση με το παρελθόν του, υιοθετώντας μια νέα ταυτότητα.

Αυτή όπως έχει ήδη γίνει γνωστό από την Citroen προκύψει από ένα ιδιάζον σχεδιαστικό μείγμα που θα αφήσει πίσω του διαπαντός το γνωστό αμάξωμα τριών όγκων προς όφελος μιας υβριδικής εμφάνισης που θα συνδυάζει το επιβάλλον και την άνεση μιας μπερλίνας, την πρακτικότητα ενός station wagon και την περιπετειώδη φύση των SUV.

Το πρόσφατο C4 αποτελεί έναν καλό οδηγό για την επικείμενη ριζική αναμόρφωση του νέου C5 το οποίο, όπως έχει επανειλημμένως τονίσει η γαλλική φίρμα θα αντλήσει τις επιρροές του από το επιβλητικό Cxperience Concept που παρουσίασε το 2016.

Προς το παρόν, πλην των παραπάνω συστάσεων και ορισμένων κατασκοπικών λήψεων δεν υπάρχουν άλλα τεκμήρια για το γαλλικό μοντέλο, ωστόσο δεδομένα θα υπάρξουν νεότερα πολύ σύντομα μιας και η Citroen με μια μάλλον αινιγματική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δίκτύωσης ανακοίνωσε ότι προτίθεται να κάνει τα αποκαλυπτήριά του στις 12 Απριλίου.

Σε ό,τι αφορά τα αθέατα χαρακτηριστικά του, το νέο C5 θα έχει ως αφετηρία μια τροποποιημένη εκδοχή της αρχιτεκτονικής EMP2 κάτι που σημαίνει ότι δεδομένα θα περιλαμβάνει στις επιλογές του plug-in υβριδική τεχνολογία σε περισσότερες από μία εκδόσεις.

Θεωρήστε επίσης δεδομένη την ιδιαίτερη έμφαση στην άνεση με την τοποθέτηση του υδραυλικού συστήματος ανάρτησης της Citroen με προοοδευτική απόσβεση καθώς και μια σειρά από ψηφιακά gadgets και τολμηρές επιλογές σε ό,τι αφορά την σχεδίαση όπως επιβάλλει η πρόσφατη ιστορία της γαλλικής φίρμας.

Sports in

Το μεγάλο λάθος του Σλούκα έδωσε το πλεονέκτημα στην Μακάμπι (vid)

Ο Κώστας Σλούκας πήρε την λάθος απόφαση, τη λάθος στιγμή. Και η Μακάμπι…

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024