Βινύλιο : Ο Αντώνης Κανάκης «έριξε» το Twitter – Η μεταμφίεση που θύμισε Θέμη Αδαμαντίδη
Το πάρτι συνεχίστηκε στο Βινύλιο το βράδυ της Πέμπτης με ένα αφιέρωμα στα πιο ρομαντικά χορευτικά χρόνια της ζωής μας
Το πάρτι συνεχίστηκε στο Βινύλιο το βράδυ της Πέμπτης με ένα αφιέρωμα στα πιο ρομαντικά χορευτικά χρόνια της ζωής μας.
Η ντίσκο που όλοι αγαπήσαμε ζωντάνεψε στις οθόνες μας. Τα καλύτερα ξένα και Ελληνικά ντίσκο κομμάτια όλων των εποχών, οι παλιές ντισκοτέκ, τα ντυσίματα της εποχής, φωτογραφίες και βίντεο τηλεθεατών.
Ό,τι πιο ζωντανό υπάρχει στη τηλεόραση, το πάρτυ του ΒΙΝΥΛΙΟΥ, με το αφιέρωμα στη ντίσκο και τον Αντώνη Κανάκη να κάνει και πάλι την έκπληξη, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει το τελευταίο διάστημα.
Τον είδαμε στην μικρή οθόνη αλά John Travolta και πέσαμε κάτω από τα γέλια. Οι χρήστες του Twitter όμως σύγκριναν αυτή την εμφάνιση με τον Θέμη Αδαμαντίδη όταν ήταν νέος!
Δείτε το απολαυστικό βίντεο:
- Τρίπολη: Απομακρύνθηκε ο ανδριάντας του Κολοκοτρώνη από την Πλατεία Άρεως για συντήρηση
- Ολυμπιακός – Ραντνίτσκι 16-14: Πέρασε ως πρώτος στα προημιτελικά του Champions League
- Λαζόπουλος για την τραγωδία στην Χίο: Στο ψηφιακό κράτος του Μητσοτάκη δεν δουλεύει ούτε μία κάμερα
- ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός 2-0: Ανώτερος ο «δικέφαλος» προκρίθηκε στον τελικό του Κυπέλλου (vids)
- Καναδάς: 18χρονος ο δράστης της επίθεσης – Εννέα οι νεκροί, οι πέντε μαθητές
- Χανιά: Σε κατ’ οίκον περιορισμό οι συλληφθέντες για τον εμπρησμό με εντολή Ρώσου – Διαφώνησαν ανακρίτρια και εισαγγελέας
