
Ελλάδα 2021 : Στην Αθήνα ο Ρώσος πρωθυπουργός για την 25η Μαρτίου
Ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821. Θα έχει συνάντηση με Μητσοτάκη
Ο Πρωθυπουργός της Ρωσικής Ομοσπονδίας Μιχαήλ Μισούστιν θα επισκεφθεί την Αθήνα στις 24 Μαρτίου με την ευκαιρία του διήμερου εορτασμού των 200 χρόνων από την Επανάσταση του 1821.
Συνάντηση με Μητσοτάκη
Ο κ. Μισούστιν θα συναντηθεί με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις 24 Μαρτίου με αντικείμενο τις διμερείς σχέσεις και θα παρακολουθήσει τις εορταστικές εκδηλώσεις και τη στρατιωτική παρέλαση της 25ης Μαρτίου στο Σύνταγμα.
Υπενθυμίζεται ότι το Κρεμλίνο είχε εξαρχής κάνει γνωστό ότι ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δεν σχεδίαζε να επισκεφτεί την Αθήνα και σε αυτό το πλαίσιο η ελληνική πρόσκληση προκειμένου να εκπροσωπηθεί η Ρωσία απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό Μισούστιν.
Σημειώνεται ότι πρόσκληση έχουν λάβει για να παραβρεθούν στις εορταστικές εκδηλώσεις για τα 200 χρόνια από την επανάσταση του 1821, ο Γάλλος πρόεδρος Εμμανουέλ Μακρόν καθώς και ο διάδοχος του Βρετανικού θρόνου πρίγκιπας Κάρολος.
- Ρουμανία: Νέα θραύσματα από drone εντοπίστηκαν κοντά στα σύνορα με την Ουκρανία
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ρυθμίσεις χρεών: τι μας συμφέρει…
- Δημοτικές εκλογές: Πρώτη στις δημοτικές εκλογές η Φάταχ του παλαιστίνιου προέδρου Αμπάς
- Γιορτή σήμερα 27 Απριλίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 27.04.2026]
- Μίλαν – Γιουβέντους 0-0: «Ροσονέρι» και «Γηραιά Κυρία» δούλεψαν για την πρωτοπόρο Ίντερ


