
Κόνι Μεταξά : Είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει – Η φωτογραφία με τον αγαπημένο της
Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον Μάριο Καπότση, ο οποίος είναι πολίστας και μάλιστα οι δύο τους συγκατοικούν
Μπορεί η Κόνι Μεταξά να είναι ερωτευμένη τον τελευταίο καιρό, όμως έχει αποφασίσει να κρατά την προσωπική της ζωή κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας.
Η τραγουδίστρια βρίσκεται σε σχέση με τον Μάριο Καπότση, ο οποίος είναι πολίστας και μάλιστα οι δύο τους συγκατοικούν.
Έτσι, το ζευγάρι απολαμβάνει δημιουργικό χρόνο κατά τη διάρκεια της καραντίνας, με την Κόνι Μεταξά να είναι αρκετά ενεργή στα social media.
Το μεσημέρι της Καθαρά Δευτέρας η Κόνι μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το σαρακοστιανό τραπέζι, αλλά και μία τρυφερή φωτογραφία με τον σύντροφο της.
Όπως μπορεί κανείς να παρατηρήσει, η Κόνι Μεταξά και ο Μάριο Καπότσης πόζαραν αγκαλιά και με χαλαρή διάθεση, δίχως να κρύβουν τον έρωτα τους.
Δείτε παρακάτω την ανάρτηση από το Instagram της Κόνι Μεταξά:
- Ακαδημία Πλάτωνος: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από το φλεγόμενο διαμέρισμα
- Ιράν: Ο Σι Τζινπίνγκ είναι «πολύ χαρούμενος» με το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ, δηλώνει ο Τραμπ
- Ακαδημία Πλάτωνος: Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε διαμέρισμα 3ου ορόφου – Εκκενώνεται η πολυκατοικία
- Αυτοκίνητο: Οι έλληνες οδηγοί επιλέγουν να αγοράσουν SUV που ανήκουν στη Β κατηγορία
- Γάζα: 2 οδηγοί υδροφόρων σκοτώθηκαν από ισραηλινά πυρά, καταγγέλλει η UNICEF
- Ιρακινό Κουρδιστάν: 3 ιρανοί Κούρδοι σκοτώθηκαν από πλήγματα που αποδίδονται στην Τεχεράνη

