
Χρήστος Χατζηπαναγιώτης: Μαγειρεύει σαρακοστιανά και αποκαλύπτει την επιστροφή του στο MEGA
Μια βόλτα μέχρι τις Κιτριές Μεσσηνίας έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και συνάντησε εκεί τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αλλά και τον μάγειρα Παναγιώτη Γαϊτανάρο, οι οποίοι έκαναν ετοιμασίες για το σαρακοστιανό τραπέζι!
Μια βόλτα μέχρι τις Κιτριές Μεσσηνίας έκανε η εκπομπή «Πάμε Δανάη!» και συνάντησε εκεί τον Χρήστο Χατζηπαναγιώτη, αλλά και τον μάγειρα Παναγιώτη Γαϊτανάρο, οι οποίοι έκαναν ετοιμασίες για το σαρακοστιανό τραπέζι!
Σαρακοστιανά και η MEGAλη επιστροφή
«Φτιάξαμε χταπόδι στιφάδο, γίγαντες, σαλάτα χταπόδι με μαυρομάτικα, σπανακόπιτα ταραμοσαλάτα με λευκό ταραμά, χταπόδι που έχουμε ψαρέψει το κάναμε ξιδάτο, γαρίδες που μένει μόνο να τις σβήσουμε με κρασί. Τώρα σιγομαγειρεύουμε σουπιές με σπανάκι», είπε ο κ. Γαϊτανάρος.
«Ακούγεται ότι έρχομαι στο MEGA. Θα συμμετέχω στους “Συμπέθερους από τα Τίρανα”. Έτσι φαίνεται. Κάναμε μεγάλη επιτυχία με το έργο αυτό πριν μερικά χρόνια. Χαίρομαι που ο Μιχάλης Ρέππας και ο Θανάσης Παπαθανασίου αποφάσισαν να το κάνουν σειρά, και θα είμαι με πολύ ωραίους συναδέλφους. Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου θα είναι μαζί μας. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν σύντομα», αποκάλυψε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.
«Την προηγούμενη Καθαρά Δευτέρα ήμασταν όλοι εδώ, ακόμα δεν ξέραμε πολλά για τον κορωνοϊό. Που να φανταστούμε ότι ένα χρόνο μετά θα ζούμε αυτό το θρίλερ. Ελπίζουμε ότι είμαστε στο τέλος του», πρόσθεσε ο ίδιος.
Δείτε το βίντεο
- Βόρεια Μακεδονία: Η Ryanair συμπεριφέρεται εκβιαστικά για να δραστηριοποιηθεί στη χώρα, λέει η κυβέρνηση
- Ο Κασεμίρο έστειλε μήνυμα λατρείας στους οπαδούς της Γιουνάιτεντ
- Shakira: Ιστορική δικαίωση και επιστροφή 64 εκατ. από την Ισπανία – «Βάναυση διαπόμπευση» για φοροδιαφυγή
- Νικηφόρος Μανδηλαράς: «Μην πλησιάσετε το πτώμα»
- Tι άλλαξε στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά
- Γιατί οι επενδυτές πουλάνε κρατικό χρέος




