Ακσενέρ εναντίον Ερντογάν: «Θα σε κυνηγήσω και μετά θάνατον»
Αιτία είναι δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, που αφήνουν να εννοηθεί πως η Ακσενέρ στην προσωπική της ζωή είναι ελαφρών ηθών, τα οποία η αντίπαλος του Ερντογάν θεωρεί πως εκπορεύονται από κύκλους του Ερντογάν
Σκληρούς χαρακτηρισμούς κατά του Τούρκου προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, χρησιμοποίησε η Μεράλ Ακσενέρ, πρόεδρος του «Καλού Κόμματος».
Αιτία είναι δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, που αφήνουν να εννοηθεί πως η Ακσενέρ στην προσωπική της ζωή είναι ελαφρών ηθών, τα οποία η αντίπαλος του Ερντογάν θεωρεί πως εκπορεύονται από κύκλους του Ερντογάν.
Σε ομιλία της η πρόεδρος του Καλού Κόμματος επιτέθηκε κατά των Ντεβλέτ Μπαχτσελί και Ταγίπ Ερντογάν λέγοντας απευθυνόμενη στον Τούρκο πρόεδρο πως: «Και συ πρόεδρε Ερντογάν έχεις γυναίκα, έχεις κόρη και αφήνεις τέτοια υπονοούμενα εναντίον μου». Έφτασε, μάλιστα, στο σημείο να λέει πως θα τους κυνηγήσει και μετά θάνατον.
«Κι αν πεθάνω, ή κι αν με δολοφονήσουν, κι αν με απειλήσουν, κι αν μείνω ολομόναχη θα συνεχίσω τον αγώνα μου. Αν δεν το κάνω θα είμαι ανέντιμη, άτιμη. Αυτός εδώ είναι ο λόγος, ο όρκος μιας μουσουλμάνας Τουρκάλας γυναίκας. Θεέ μου ορκίζομαι αν σταματήσω τον αγώνα μου εναντίον τους θα είμαι ανέντιμη. Τώρα θα δούμε ποιος είναι o τολμηρός, ο λαός, ή αυτός που κυβερνάει».
- Η βαθμολογία της Super League μετά τα πρώτα ματς της 20ης αγωνιστικής (pic)
- Ουκρανία: Έρχεται το τέλος του πολέμου; Η αμερικανική διαρροή για εκλογές και το νέο «τελεσίγραφο» Τραμπ
- Κηφισιά – Ατρόμητος 0-1: «Άλμα» παραμονής, με γκολ του Ουκάκι στο ντεμπούτο του!
- Ο Άνταμ Σάντλερ νοσταλγεί τη συνεργασία του με τον Φίλιπ Σέιμουρ Χόφμαν στην ταινία «Χτυπημένος από έρωτα»
- Αιματηρό επεισόδιο στο Γαλάτσι – Δύο τραυματίες στο νοσοκομείο
- Μιλάνο: Σοβαρά επεισόδια με αφορμή τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες – Συγκρούσεις διαδηλωτών και αστυνομίας


