Ο ιστότοπος Lookfantastic πραγματοποίησε μια μελέτη για να ανακαλύψει τα πιο δημοφιλή προϊόντα ομορφιάς στον κόσμο, σύμφωνα με τις αναζητήσεις της Google, σε 30 τύπους διαφορετικών προϊόντων το 2020.

Το  κραγιόν Velvet Teddy από την MAC Cosmetic ήταν εκείνο που ξεχώρισε στις αναζητήσεις.

View this post on Instagram

A post shared by ♡Far♡ (@_sofar.sogood_)


Ήταν το πιο δημοφιλές προϊόν ομορφιάς σε 46 χώρες, ιδίως στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κίνα και τις Ηνωμένες Πολιτείες. Η εταιρεία MAC εμφανίζεται τρεις φορές στα κορυφαία 10, με προϊόντα χειλιών και highlighter.

Δημοφιλές ήδη από την κυκλοφορία του το 2004, το Velvet Teddy είναι το διαχρονικό κραγιόν MAC. Το 2020, ήταν το πιο δημοφιλές προϊόν ομορφιάς στον κόσμο και θα μπορούσε να παραμείνει το αγαπημένο το 2021.

Αυτό το ματ κραγιόν, διαθέσιμο σε πολλές αποχρώσεις, είναι πιο δημοφιλές στη nude απόχρωση Velvet Teddy, η οποία είναι εξαιρετικά προσαρμόσιμη και μπορεί να φορεθεί όλη την ημέρα. Κρεμώδες και ματ, η υφή του παραμένει στα χείλη χωρίς βαρύ ή ξηρό αποτέλεσμα. Είναι επίσης αρκετά οικονομικό.

Το Velvet Teddy είναι το αγαπημένο κραγιόν πολλών διασημοτήτων, ιδίως η Κάιλι Τζένερ, πριν δημιουργήσει τη δική της μάρκα, είχε παραδεχτεί πως είναι το αγαπημένο της.