Κυπριακό : Συνάντηση της Σακελλαροπούλου με τον πρόεδρο του ΔΗΚΟ Ν. Παπαδόπουλο
Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία και η συνεχής επαφή σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητες.
Την ανάγκη για εξεύρεση συνολικής και συμπεφωνημένης λύσης του Κυπριακού στη βάση των αποφάσεων του Συμβουλίου Ασφαλείας των Ηνωμένων Εθνών και του ευρωπαϊκού κεκτημένου, τόνισε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου κατά τη συνάντησή της με τον πρόεδρο του Δημοκρατικού Κόμματος Κύπρου Νικόλα Παπαδόπουλο, στο Προεδρικό Μέγαρο.
Η κυρία Σακελλαροπούλου επισήμανε επίσης ότι η συνεργασία και η συνεχής επαφή σε όλα τα επίπεδα μεταξύ Αθήνας και Λευκωσίας ήταν, είναι και θα είναι αυτονόητες.
Από την πλευρά του, ο κ. Παπαδόπουλος ενημέρωσε την Πρόεδρο της Δημοκρατίας για τις πρόσφατες εξελίξεις στο Κυπριακό και τις θέσεις του κόμματός του ενόψει και της άτυπης πενταμερούς συνάντησης στη Γενεύη.
Πηγή ΑΜΠΕ
- Εντόπισαν βατραχοπέδιλο και καταδυτικό σκούτερ στο Πηγάδι του Διαβόλου – Συνεχίζονται οι έρευνες για τον δύτη
- Παναθηναϊκός: Η δωδεκάδα για το παιχνίδι με τη Ντουμπάι BC
- Η Volkswagen περνάει στην αντιπυραυλική άμυνα, σε συνεργασία με την κατασκευάστρια του «Σιδερένιου Θόλου»
- Η Εθνική ομάδα για τον Μάνταλο: «Το τέλος μιας διαδρομής, η αρχή μιας παρακαταθήκης»
- Ακίνητα: Φοροαπαλλαγή για κλειστά και Airbnb – Πώς θα την εξασφαλίσετε
- Ερντογάν: Πόλεμος επιβίωσης για Νετανιάχου, αλλά το κόστος το επωμίζονται 8 δισ. άνθρωποι

