Σερρές : Άνοιξε τη σόμπα να ζεσταθεί και πέθανε μέσα στο σπίτι του
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά ξεκίνησε από την σόμπα και γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι.
Τραγωδία σημειώθηκε στο Γόνιμο Σερρών. Ένας ηλικιωμένος 82 ετών εντοπίστηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του, μια ισόγεια μονοκατοικία που πήρε φωτιά.
Στο σημείο έχουν φτάσει πέντε πυροσβεστικά οχήματα με 11 πυροσβέστες καθώς και ο διοικητής κος Σωτήρης Δημητράκης
Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι η φωτιά ξεκίνησε από την σόμπα και γρήγορα εξαπλώθηκε στο σπίτι.
Σύμφωνα με το epiloges.gr, τα παιδιά του, ο γιος και η νύφη του, όπως και ο εγγονός του, προσπάθησαν να μπουν μέσα για να τον σώσουν αλλά δεν τα κατάφεραν.
Οι συγχωριανοί του, έχουν μαζευτεί έξω από το σπίτι και δεν μπορούν να πιστέψουν το γεγονός, ενώ η πυροσβεστική παραμένει στο σημείο για την κατάσβεση των τελευταίων εστιών.

- Ειρηνικός Ωκεανός: Αλλοι 4 νεκροί σε δολοφονικές επιθέσεις των ΗΠΑ κατά ταχύπλοων
- Αϊτή: Εντείνονται οι επιχειρήσεις κατά των συμμοριών, αλλά αυτές προσαρμόζονται
- Walt Disney: Εστειλαν με email τις απολύσεις – Καταργούνται περίπου 1.000 θέσεις εργασίας
- Τουρκία: Καταδίκασαν σε 2,5 χρόνια φυλάκιση τον δημοσιογράφο Αράπκιρλι
- Ο Χάρβεϊ Γουάινσταϊν ξανά στο εδώλιο για βιασμό
- Το Ιράν καταγγέλλει τις ΗΠΑ για «σαφή διαστρέβλωση» έκθεσης του ΓΓ του ΟΗΕ στο Συμβούλιο Ασφαλείας

