Μαρία Διακοπαναγιώτου : «Έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης… έκανα με γυναίκες ήμουν λεσβία»
«Εγώ έχω μεγαλώσει σε χωριό. Δεν μπορούσα να τους βρω πουθενά. Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης και προώλης, όταν έκανα παρέα με γυναίκες ήμουν λεσβία, όταν ντυνόμουν έτσι δεν τους άρεσα, όταν ντυνόμουν όπως ήθελαν να ντυθώ πάλι δεν τους άρεσα»
«Εγώ έχω μεγαλώσει σε χωριό. Δεν μπορούσα να τους βρω πουθενά. Όταν έκανα παρέα με άντρες ήμουν εξώλης και προώλης, όταν έκανα παρέα με γυναίκες ήμουν λεσβία, όταν ντυνόμουν έτσι δεν τους άρεσα, όταν ντυνόμουν όπως ήθελαν να ντυθώ πάλι δεν τους άρεσα».
Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, μιλώντας στοn ΣΚΑΙ, η Μαρία Διακοπαναγιώτου, αναφερόμενη στα χρόνια που έζησε στο χωριό…
«Δεν μπορούσα να τους βρω πουθενά. Βρήκα την ελευθερία μου όταν τους έγραψα όλους και άρχισα να διεκδικώ μέρα με τη μέρα αυτό που πραγματικά θέλω εγώ για να αισθάνομαι δυνατή και πώς υπάρχω μέσα σε ένα χώρο, με σεβασμό βέβαια πάνω απ’ όλα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους» κατέληξε σε αυτή της την εξομολόγηση.
- Αποκαρδιωτικά στοιχεία για την παιδική θνησιμότητα – 4,9 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 5 ετών πέθαναν το 2024
- Καμπανάκι από τον ΥΠΕΞ του Ιράν: «Το κύμα των παγκόσμιων επιπτώσεων μόλις ξεκίνησε και θα τους πλήξει όλους»
- Όχι μόνο για την εμφάνιση: Το κίνητρο των γυναικών για να συνεχίσουν την άσκηση
- Αλλάζει ο καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Πού θα έχουμε έντονα φαινόμενα
- Κληρονομιές: Αξιοποίηση ακινήτων και περιουσιακών στοιχείων – Όλες οι αλλαγές
- Πώς οι λόγιοι της Αλεξάνδρειας προσπαθούσαν να χαρτογραφήσουν τους μύθους της αρχαίας Ελλάδας





