Να απορριφθεί η προσφυγή του Κουφοντίνα για το θέμα της μεταγωγής ζητά η εισαγγελέας
Nα απορριφθεί ως νόμω αβάσιμη η προσφυγή του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα για το θέμα της μεταγωγής του στις φυλακές του Κορυδαλλού εισηγείται η εισαγγελέας προς το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας
Nα απορριφθεί ως νόμω αβάσιμη η προσφυγή του πολυισοβίτη Δημήτρη Κουφοντίνα για το θέμα της μεταγωγής του στις φυλακές του Κορυδαλλού, διότι δεν έχει εκδοθεί δεύτερη απορριπτική απόφαση της Κεντρικής Επιτροπής Μεταγωγών εισηγείται η εισαγγελέας προς το δικαστικό συμβούλιο Λαμίας, το οποίο τελικά δεν έχει συνεδριάσει μέχρι αυτή την ώρα και όπως όλα δείχνουν η συνεδρίαση μετατίθεται χρονικά για τις επόμενες μέρες.
Το σκεπτικό
Παράλληλα, η εισαγγελική λειτουργός προτείνει να απορριφθεί το αίτημα του κρατούμενου με το σκεπτικό ότι έπρεπε να εισαχθούν προς εκδίκαση στα διοικητικά δικαστήρια.
- LIVE: Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ
- ΗΠΑ: Ρεπουμπλικάνος βουλευτής δηλώνει αντίθετος με τον πόλεμο – «Αυτό δεν είναι ‘Πρώτα η Αμερική’»
- «Αισθάνθηκα ότι δεν ήθελαν να μιλήσω» – Δεν απηύθυνε ομιλία στο Σύνταγμα η Καρυστιανού
- LIVE: Λίβερπουλ – Γουέστ Χαμ
- LIVE: ΟΦΗ – ΑΕΛ Novibet
- Γιατί οι νέοι στη Σκωτία επιστρέφουν στα γαελικά;


