Άρσεναλ : Τι λέει το περιβάλλον του Αρτέτα για το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα
Ο Ισπανός προπονητής της Άρσεναλ συνδέθηκε με φήμες που τον θέλουν να μετακομίζει στη Βαρκελώνη.
Μία σκέψη των συνεργατών του υποψήφιου προέδρου της Μπαρτσελόνα, Ζοάν Λαπόρτα και όχι ένα υπαρκτό σενάριο, είναι για την ώρα η σύνδεση του Μίκελ Αρτέτα με τους «μπλαουγκράνα».
Η ιστοσελίδα «football.london» που ασχολείται με το ρεπορτάζ των «κανονιέρηδων», μεταφέρει πληροφορίες από το περιβάλλον του Αρτέτα, μετά τις ισπανικές αναφορές για την πιθανή μετακόμιση του από το Λονδίνο στη Βαρκελώνη.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο Αρτέτα δεν έχει επαφή με κανέναν από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα ή τα επιτελεία των υποψήφιων προέδρων. Αυτό δεν σημαίνει ότι στο μέλλον δεν θα προκύψει κρούση στον προπονητή της Άρσεναλ, αλλά τουλάχιστον για την ώρα δεν υφίσταται το παραμικρό.
Τα πρόσωπα στο περιβάλλον του Αρτέτα υποστηρίζουν ότι ο Ισπανός είναι αφοσιωμένος στη δουλειά του στο Έμιρεϊτς και δεν σκοπεύει να αφήσει ανολοκλήρωτο το πρότζεκτ που άρχισε.
- Οι ΗΠΑ αναστέλλουν για έναν μήνα κυρώσεις για το ιρανικό πετρέλαιο
- Σεισμός 4,2 Ρίχτερ ταρακούνησε την Κεφαλονιά
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Τι δείχνουν οι κυλιόμενες μετρήσεις
- Νότια Κορέα: 10 νεκροί και 60 τραυματίες εξαιτίας πυρκαγιάς σε εργοστάσιο κατασκευής ανταλλακτικών αυτοκινήτων
- Μπόρνμουθ – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2-2: Οι «κόκκινοι διάβολοι» έχασαν την ευκαιρία
- Γιορτή σήμερα 21 Μαρτίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο

