Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών : Αλληλέγγυα στο ΣΕΗ και τον Σπύρο Μπιμπίλα
«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία Πολιτισμού που διαχρονικά στήριξε και στηρίζει τους ανθρώπους της Τέχνης και διεκδικεί πάντα το όραμα για το μέλλον» τονίζει η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών.
Την απόλυτη συμπαράσταση της σε όλο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σ.Ε.Η. και στον πρόεδρο του σωματείου Σπύρο Μπιμπίλα, εκφράζει σε ανακοίνωση η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, μετά τις «αήθεις επιθέσεις που δέχτηκαν» στο απολογητικό υπόμνημα του κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή Δημήτρη Λιγνάδη.
«Το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών είναι από τα μεγαλύτερα σωματεία Πολιτισμού που διαχρονικά στήριξε και στηρίζει τους ανθρώπους της Τέχνης και διεκδικεί πάντα το όραμα για το μέλλον» τονίζει η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών.
«Εκφράσεις σαν αυτές που αναφέρονται στο απολογητικό υπόμνημα του Δ. Λιγνάδη τις καταδικάζουμε και τις θεωρούμε ανάξιες και θλιβερές. Τέτοιες πρακτικές έχουν απώτερο σκοπό να πλήξουν το κύρος των συνδικαλιστικών φορέων του Πολιτισμού εις βάρος των ανθρώπων τους και των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν, με τη διαρκεί ανεργία. Η Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών στέκεται στο πλευρό του Σωματείου των Ελλήνων Ηθοποιών και του προέδρου τους Σπύρο Μπιμπίλα, με την επώνυμη δημιουργική του πορεία. Συνεχίζουμε, όλοι μαζί, με αξιοπρέπεια και έμπνευση τους κοινούς μας αγώνες !!!» καταλήγει.
- Streaming-μαμούθ: Paramount+ και HBO Max ενώνονται σε μία πλατφόρμα μετά το mega-deal των 110 δισ.
- Χαλκιδική: Βρέθηκε οβίδα μέσα σε οικόπεδο στη Νέα Καλλικράτεια – Απέκλεισε την περιοχή η ΕΛ.ΑΣ
- Οι κορυφές των δέντρων εκπέμπουν λάμψεις στη διάρκεια καταιγίδων – Υπεριώδης κάμερα αποκαλύπτει
- Η ευρωπαϊκή εισαγγελία ερευνά 117 νέες υποθέσεις στην Ελλάδα – Πυρά ΠΑΣΟΚ και Νέας Αριστεράς
- Τσουκαλάς: Με την κυβέρνηση Μητσοτάκη η χώρα μας έγινε ο καλύτερος πελάτης της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας
- Πώς διαμορφώθηκε το ποσοστό ανεργίας στην Ελλάδα τον Ιανουάριο (πίνακες)

