Κερατέα : Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός του αυτοκινήτου που έπεσε στο γκρεμό
Η Πυροσβεστική ερευνά αυτή τη στιγμή αν υπήρχε και συνοδηγός στο όχημα.
Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε ο οδηγός που είχε πέσει με το ΙΧ του σε γκρεμό στην Κερατέα λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας.
Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής, ο οποίος μίλησε στο MEGA, πρόκειται για έναν νεαρό άνδρα. Σύμφωνα με τον αντιδήμαρχο Κερατέας, το άτομο που ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του είναι κάτοικος της περιοχής, ηλικίας 24 ετών
Η Πυροσβεστική ερευνά αυτή τη στιγμή αν υπήρχε και συνοδηγός στο όχημα.
Για το περιστατικό κινητοποιήθηκαν άμεσα 14 πυροσβέστες με 6 οχήματα, καθώς και η O.O.E.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
Σε εξέλιξη επιχείρηση, μετά από πτώση οχήματος σε γκρεμό λίγο πριν την παραλία της Κακιάς Θάλασσας στην Κερατέα του δήμου Λαυρεωτικής. Άμεσα κινητοποιήθηκαν 14 #πυροσβέστες με 6 οχήματα καθώς και η Ο.Ο.Ε.Δ. της 1ης ΕΜΑΚ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) February 18, 2021
Το όχημα έχει πέσει σε 70 μέτρα βάθος, στα μισά περίπου του γκρεμού, και γι’ αυτό το λόγο κινητοποιήθηκε η ΕΜΑΚ, καθώς η Πυροσβεστική δεν μπορούσε να φτάσει στο σημείο.
Αιωρείται στον γκρεμό
Μιλώντας στο MEGA και τον Νίκο Ευαγγελάτο ο Βασίλης Βαθρακογιάννης, εκπρόσωπος Τύπου Πυροσβεστικού Σώματος, επισήμανε ότι το όχημα αιωρείται πάνω από τον γκρεμό, ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχει και δεύτερο άτομο.
«Το όχημα αιωρείται στον γκρεμό. Έχει εντοπιστεί εντός του ένα άτομο το οποίο είναι πιθανόν χωρίς τις αισθήσεις του».
Αφού πρώτα σταθεροποιήθηκε το όχημα, κόπηκε στη μέση και έτσι οι διασώστες κατάφεραν να βγάλουν από μέσα τον επιβάτη.
- Κωνσταντινούπολη: Ένας νεκρός και 4 τραυματίες στο προξενείο του Ισραήλ – Τι γνωρίζουμε για τους δράστες
- Θανάσης Πετσάλης-Διομήδης: Ο Μακρυγιάννης δεν είναι γλώσσα, είναι ύφος
- Η κλιματική κρίση και επισιτιστική ασφάλεια στο επίκεντρο της τοπικής αυτοδιοίκησης
- Παναθηναϊκός: Στη διάθεση του Αταμάν ο Γκραντ για το ματς με τη Μπαρτσελόνα
- Η Αθήνα επιλογή της World Athletics ως έδρα του επερχόμενου Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Μαραθωνίου
- Ρώτησα την AI για τα σκάνδαλα που ταλανίζουν την κυβέρνηση – Μας πήραν χαμπάρι και οι μηχανές




