Κοροναϊός : Η Τουρκία προχωρά σε σταδιακή άρση των περιοριστικών μέτρων
Η Τουρκία θα ξεκινήσει τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα από τον Μάρτιο, ανά επαρχία, ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Η Τουρκία θα ξεκινήσει τη σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα από τον Μάρτιο, ανά επαρχία, ανάλογα με τα επιδημιολογικά δεδομένα, ανακοίνωσε απόψε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
Ο Τούρκος πρόεδρος εξήγησε ότι το πανεθνικό λοκντάουν που έχει επιβληθεί τα Σαββατοκύριακα για την αντιμετώπιση της Covid-19 θα αρθεί σε κάποιες επαρχίες, με βάση τα επιδημιολογικά δεδομένα.
Πότε θα ανοίξουν τα σχολεία
Η απαγόρευση κυκλοφορίας, τα λοκντάουν και άλλα μέτρα επιβλήθηκαν τον Δεκέμβριο, λόγω της αύξησης των κρουσμάτων. Η κυβέρνηση σχεδιάζει να ξανανοίξει σταδιακά τα σχολεία από την 1η Μαρτίου.
Μιλώντας μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου στην Άγκυρα ο Ερντογάν είπε ότι η απόφαση για την επαναλειτουργία των καφενείων και των εστιατορίων θα ληφθεί τις επόμενες ημέρες και προέτρεψε τους πολίτες να συνεχίσουν να τηρούν τα μέτρα.
- Πόσο χρυσό κατέχουν οι δέκα χώρες με το μεγαλύτερο απόθεμα – Η θέση της Ελλάδας
- Ίντερ – Κόμο 4-0: «Τεσσάρα» και κορυφή για τους «νερατζούρι»
- Μπέτις – Μπαρτσελόνα 3-5: Πεντάρα με σούπερ Φεράν και +4!
- «Ο πατέρας ήταν γεμάτος αίματα» – Τι λέει μάρτυρας της τραγωδίας με το 2χρονο και το πίτμπουλ
- Κίνα: Ο «αναπνευστήρας» της Ρωσίας στον πόλεμο κυρώσεων
- Πυρκαγιά στο Χονγκ Κονγκ: Σκάνδαλο στις παραβάσεις των κανόνων ασφαλείας – Αγνοήθηκαν οι ανησυχίες των ενοίκων




