
Μήδεια- ΗΣΑΠ: Κανονικά τα δρομολόγια των τρένων του ηλεκτρικού μέχρι την Κηφισιά
Την ίδια ώρα σε ορισμένες τοπικές γραμμές, κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής, εντοπίζονται τα προβλήματα στις μετακινήσεις με τα λεωφορεία.
Αποκαταστάθηκε πλήρως η κυκλοφορία των συρμών του μετρό στη γραμμή 1 ( Πειραιάς – Κηφισιά).
Τα δρομολόγια πραγματοποιούνται πλέον κανονικά σε ολόκληρο το δικτυο από τον Πειραιά έως την Κηφισιά.
Την ίδια ώρα σε ορισμένες τοπικές γραμμές, κυρίως στις περιοχές Κηφισιάς, Πεντέλης, Αχαρνών, Θρακομακεδόνων και Φυλής, εντοπίζονται τα προβλήματα στις μετακινήσεις με τα λεωφορεία.
Μάλιστα, σε κάποιες από τις παραπάνω περιοχές δεν εκτελούνται ακόμη δρομολόγια, λόγω της έντονης χιονόπτωσης και της πτώσης δέντρων. Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΟΑΣΑ, σταδιακά αποκαθίσταται η λειτουργία των λεωφορειακών γραμμών και γραμμών του τρόλεϊ στο δίκτυό του.
Υπενθυμίζεται πως λεωφορεία και τρόλεϊ βγήκαν στους δρόμους πριν από τις 7 το πρωί, εκτελώντας δρομολόγια στο μεγαλύτερο δίκτυό τους.
Τα δρομολόγια στη γραμμή 1 του μετρό από Πειραιά έως Ειρήνη διεξάγονται κανονικά, ενώ γίνονται όλες οι απαιτούμενες ενέργειες, ώστε να τεθεί πολύ σύντομα σε λειτουργία και το υπόλοιπο τμήμα μέχρι την Κηφισιά. Οι γραμμές 2 και 3 του μετρό λειτουργούν κανονικά, εκτός από το τμήμα Δουκ. Πλακεντίας – Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος. Δρομολόγια διεξάγονται, επίσης, σε ολόκληρο το δίκτυο του Τραμ.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι επιβάτες μπορούν να καλούν στο πληροφοριακό κέντρο του ΟΑΣΑ 11185.
- Ιράν: Και το Κρεμλίνο επιβεβαιώνει τη συνάντηση Πούτιν – Αραγτσί «στην Αγία Πετρούπολη»
- Σικελία: Αναχωρεί για τη Γάζα ο μεγαλύτερος μέχρι σήμερα στόλος με ανθρωπιστική βοήθεια
- Επίθεση – Ουάσιγκτον: Η βία δεν έχει θέση «στη δημοκρατία μας», τονίζει ο Ομπάμα
- Πετρέλαιο: Αυξάνονται οι τιμές κατά 2% και πλέον ελλείψει συνομιλιών ΗΠΑ – Ιράν
- SIPRI: Οι παγκόσμιες στρατιωτικές δαπάνες πλησίασαν τα 3 τρισ. δολάρια το 2025
- Λίβανος: 14 νεκροί, ανάμεσά τους 2 παιδιά στις επιθέσεις του Ισραήλ




