Τη μία νίκη μετά την άλλη πετυχαίνει η Τσέλσι. Οι Μπλε το βράδυ της Δευτέρας επικράτησαν εντός έδρας με 2-0 της Νιούκαστλ, για την 24η αγωνιστική της Premier League και με 42 βαθμούς ανέβηκαν στην 4η θέση της βαθμολογίας. Τον δρόμο για τη νίκη άνοιξε ο Ζιρού στο 31’ και στο 39’ ο Βέρνερ διαμόρφωσε το τελικό 2-0.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι και στο 3’ απείλησαν με τον Αλόνσο, αλλά ο πορτιέρο της Νιούκαστλ αντέδρασε σωστά και κράτησε το μηδέν. Στο 6’ ο Αθπιλικουέτα πήρε την κεφαλιά, αλλά ο Γκέιλ έσωσε στη γραμμή. Στην εξέλιξη της φάσης, ο Μάουντ σέντραρε, ο Έιμπραχαμ πήρε νέα κεφαλιά αλλά αστόχησε. Στο 26’ ο Βέρνερ έκανε το πλασέ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

Στο 31’ τελικά η Τσέλσι κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Ζιρού. Ντάρλοου έκανε κακό διώξιμο και ο Γάλλος επιθετικός από κοντά πλάσαρε για το 1-0. Οκτώ λεπτά αργότερα οι Μπλε έκαναν το 2-0. Ο  Λασέλς έκανε λάθος εκτίμηση, έστρωσε την μπάλα στον Βέρνερ και αυτός από κοντά διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του.

Στο 45+2’ η Τσέλσι έφτασε κοντά στο 3-0, αλλά το σουτ του Μάουντ έφυγε άουτ. Στο 47’ και στο 48’ ο Κέπα έκανε δύο εξαιρετικές αποκρούσεις στα σουτ των Χέιντεν και Σέλβεϊ, ενώ στο 59’ το σουτ του Κόβατσιτς πέρασε λίγο έξω. Στο τελευταίο μισάωρο η Τσέλσι πάγωσε τον ρυθμό, ήλεγξε το παιχνίδι και έφτασε στη νίκη. Την τέταρτη συνεχόμενη, που τη φέρνει στην τετράδα.

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρίντιγκερ, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Χάντσον Οντόι (78’ Τζέιμς), Ζορζίνιο, Κόβατσιτς, Μάουντ (70’ Καντέ), Βέρνερ, Έιμπραχαμ (20’ Ζιρού)

ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Ντάρλοου, Κλαρκ, Κραφτ, Λασέλς, Λιούις, Σέλβεϊ, Χέιντεν, Αλμιρόν, Σεν Μαξιμέν (72’ Φρέιζερ), Γουίλοκ (79’ Κάρολ), Γκέιλ (64’ Ζοέλιντον)