
Μήδεια : Κλείνουν στις 18:00 τα σούπερ μάρκετ λόγω της κακοκαιρίας
Στις 18:00 θα κλείσουν σήμερα, Τρίτη, τα σούπερ μάρκετ της Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια»
Στις 18:00 θα κλείσουν σήμερα, Τρίτη, τα σούπερ μάρκετ της Αττικής λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας «Μήδεια».
Τη σχετική ανακοίνωση έκανε γνωστή ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης ο οποίος τονίζει ότι η απόφαση ελήφθη προκειμένου να προστατευθούν οι καταναλωτές και οι εργαζόμενοι που θα πρέπει να επιστρέψουν με ασφάλεια στο σπίτι τους.
«Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μην κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών» σημειώνει χαρακτηριστικά.
Δείτε την ανάρτησή του
Για να προστατεύσουμε και τους καταναλωτές και τους εργαζομένους στα Super Markets της Αττικής και ώστε να μήν κινδυνεύσουν κατά την επιστροφή στην οικία τους, σήμερα θα κλείσουν στις 18:00 λόγω των εκτάκτων καιρικών συνθηκών. pic.twitter.com/crq03z5K4h
— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) February 16, 2021
- Πόλεμος στην εστίαση
- «Αλυσίδα» τα μεγάλα λάθη μόνο κατά του Ολυμπιακού από τους ξένους διαιτητές στα πλέι οφ της Super League
- Θεσσαλονίκη: Αποχωρεί η FedEx από το αεροδρόμιο «Μακεδονία»
- Μπρέσια – Ολυμπιακός 16-17: Θρίαμβος του Θρύλου που επέστρεψε στο Final Four του Champions League!
- Διπλωματικό πόκερ: Γιατί ο Σι Τζινπίνγκ δεν πρόκειται να κάνει τη χάρη στον Τραμπ για τη Μέση Ανατολή
- Λαζόπουλος για υποκλοπές: Αν υπήρχε γιατρός να εξετάζει πολιτικές ασθένειες, θα έλεγε ότι η Δημοκρατία έχει πάψει να λειτουργεί


