Λαμία : Με πολλές απουσίες στην Τούμπα, ξεκουράζει παίκτες ο Γρηγορίου
Ο Μιχάλης Γρηγορίου ξεκουράζει παίκτες ενόψει των δύσκολων αναμετρήσεων που ακολουθούν για το πρωτάθλημα, ενώ τραυματίες είναι οι Τιρόνε και Μπα.
Με πάρα πολλές απουσίες θα παραταχθεί η Λαμία στην Τούμπα για τον αγώνα του Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ, καθώς ο τεχνικός της ομάδας της Φθιώτιδας, Μιχάλης Γρηγορίου, άφησε εκτός αποστολής αρκετούς ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους ξεκουράσει ενόψει των αναμετρήσεων που ακολουθούν για τη Superleague.
Συγκεκριμένα, η Λαμία θα παραταχθεί στον πρώτο αγώνα με τον ΠΑΟΚ για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου χωρίς τους Επασί, Τζανετόπουλο, Σκόνδρα, Βλάχο, Μαρτίνεθ, Τζανδάρη, Μπιάρνασον, Καραμάνο και Ντέλετιτς, οι οποίοι έμειναν εκτός για λόγους ξεκούρασης, όπως επίσης και οι τραυματίες Τιρόνε και Μπα.
Αντίθετα στην αποστολή βρίσκεται ο Αραμπούλι, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Στην αποστολή βρίσκονται οι Θεοδωρόπουλος, Κατσίκας, Προβυδάκης, Αντέτζο, Βύντρα, Τζέιμς, Ασίγκμπα, Σαραμαντάς, Γκούγκα, Μαργαρίτης, Μπεχαράνο, Νικολόπουλος, Βασιλακάκης, Γκαζαριάν, Πίτι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Αραμπούλι, Τσούκαλος, Κωστίκα.
- Η ειρήνη στην Ουκρανία δεν θα είναι απαραίτητα δίκαιη λέει ο Φινλανδός πρόεδρος Αλεξάντερ Σταμπ
- Κροατία: H δημόσια ραδιοφωνία της χώρας HRT προσπαθεί να μπει στο βιβλίο των Ρεκόρ Γκίνες
- Γκάμπια: Τουλάχιστον 7 νεκροί, πολλοί αγνοούμενοι στο ναυάγιο πλεούμενου με μετανάστες
- Σε νοσοκομείο τη Μόσχας νοσηλεύτηκε ο Ραμζάν Καντίροφ – «Με δυσκολία τον επανέφεραν στη ζωή»
- Επίθεση και σαμποτάζ σε εργοστάσιο στη Σκωτία που φέρεται να κατασκευάζει ανταλλακτικά για F-35
- Οι εκλογές που θα διαμορφώσουν την Ευρώπη το 2026


