
Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική επίθεση με τόξο σε σκύλο στην Πετρούπολη
Σοκ προκάλεσε η είδηση την περασμένη Πέμπτη ότι, άνδρας που φορούσε κουκούλα και μάσκα, έριξε βέλος με βαλλίστρα σε δεσποζόμενο σκύλο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού τού κηδεμόνα του.
Σοκ προκάλεσε η είδηση την περασμένη Πέμπτη ότι, άνδρας που φορούσε κουκούλα και μάσκα, έριξε βέλος με βαλλίστρα σε δεσποζόμενο σκύλο που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού τού κηδεμόνα του.
Το άτυχο ζώο, ράτσας πιτμπουλ, χτυπήθηκε στον λαιμό, με αποτέλεσμα να καταλήξει.
Κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τον δράστη, ο οποίος μετά την αποτρόπαια πράξη του έφυγε τρέχοντας κρατώντας τη βαλίστρα και τα βέλη, στο δάσος του Αγ. Δημητρίου. Παρότι κινητοποιήθηκαν πολλοί, αυτός κατάφερε να διαφύγει.
Όπως σημειώνει στο LIVE NEWS ο Αλέξανδρος Νιτσόλας, ιδιοκτήτης σκύλου, δεν γνωρίζει ποιος μπορεί να σκότωσε τον σκύλο του, ενώ αποκάλυψε ότι είχαν επιτεθεί και στο παρελθόν στα δύο του σκυλιά.
«Είχαν ξαναεπιτεθεί με άλλον τρόπο».
Οι Αρχές συνεχίζουν τις έρευνες, εξετάζοντας υλικό από κάμερες ασφαλείας και καταθέσεις, προκειμένου να μπορέσουν να συλλάβουν τον δράστη.
Δείτε το βίντεο
- Άρης Betsson: Γκάλης και Αντετοκούνμπο θα παρακολουθήσουν μαζί το ματς με τον Πανιώνιο
- Νέα Αριστερά για ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχουμε να κάνουμε με ρουσφέτια, αλλά με βαρύτατα ποινικά αδικήματα
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική και ο ρόλος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Ευρωπαϊκή Ύπαιθρο
- Ζενεβιέβ Μαζαρί: Εντυπωσιακή στην πρεμιέρα του «The Devil Wears Prada 2» στο Λονδίνο
- Ηράκλειο: Νέα στοιχεία για την δολοφονία της 43χρονης Ελευθερίας – Η εμμονή του δράστη και το GPS στο αυτοκίνητό της
- Έτσι γιόρτασε το Ισραήλ την Ημέρα Ανεξαρτησίας – Τίμησε τον ραβίνο που ζήτησε ισοπέδωση της Γάζας

