
Παύλος Χαϊκάλης και Πέτρος Φιλιππίδης : Όταν έκαναν πλάκα για τη σεξουαλική παρενόχληση
Θέμα τους είναι η σεξουαλική παρενόχληση την οποία και αντιμετωπίζουν με αστείο, προκλητικό και άκρως ειρωνικό τρόπο
Ένα ερασιτεχνικό βίντεο 13 δευτερολέπτων κάνει τις τελευταίες ώρες το γύρο του διαδικτύου. Στο εν λόγω βίντεο πρωταγωνιστές είναι τα πρόσωπα των ημερών: Ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Παύλος Χαϊκάλης.
Οι δυο ηθοποιοί πειράζουν ο ένας τον άλλο και αυτοσχεδιάζουν. Θέμα τους είναι η σεξουαλική παρενόχληση την οποία και αντιμετωπίζουν με αστείο, προκλητικό και άκρως ειρωνικό τρόπο χλευάζοντας τις αποκαλύψεις θυμάτων «ύστερα από 20 χρόνια».
Το βίντεο δεν είναι γνωστό πότε έχει γυριστεί, αλλά οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αναφέρουν ότι είναι του 2018.
Σάλος στα social media
Το βίντεο ξεκίνησε να διαμοιράζεται σε λογαριασμούς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μια μέρα μετά το εξώδικο του Πέτρου Φιλιππίδη και όπως ήταν αναμενόμενο έχει γίνει ένας μικρός χαμός.
Οι περισσότεροι από τους χρήστες ποστάρουν οργισμένα σχόλια κατά του συγκεκριμένου βίντεο και των πρωταγωνιστών του, θεωρώντας πως δεν υπάρχει κανένα αστείο και πως δεν μπορεί να διακωμωδείται ένα τόσο σοβαρό ζήτημα.
- Greece Rejects Criticism Over Foreign Policy Stance
- Αιματηρή ληστεία σε περίπτερο: «Τους είπε δεν έχω χρήματα και τον μαχαίρωσαν» – Φίλος του θύματος περιγράφει τι συνέβη
- Το θέατρο του παραλόγου με τους πίνακες διαιτητών της Super League
- Τα μαθηματικά του τέλειου εσπρέσο – Η επιστήμη του… καφέ
- «Σημειωτόν» η επιστροφή των εκδρομέων – Πού υπάρχουν ακόμα προβλήματα
- Οι σταρ του Χόλιγουντ τα βάζουν με τη συγχώνευση Paramount-Warner


