Αναμφίβολα, λευκό φόρεμα ίσον καλοκαίρι. Θυμίζει ελληνικό νησί, είναι και φαίνεται δροσερό, αέρινο, ό, τι πρέπει για κάθε ώρα της μέρας, Από την άνοιξη συνήθως ξεκινάμε να το φοράμε και, καμιά φορά, το “φτάνουμε” μέχρι τα τέλη του φθινοπώρου με μποτάκια και τζάκετ.
Κι όμως, το λευκό φόρεμα φοριέται άψογα όλον τον χρόνο και, ειδικά τον χειμώνα, εντυπωσιάζει και σπάει την μονοτονία των σκούρων χρωμάτων που επικρατούν στα ντυσίματα.
Αυτά τα τέσσερα λευκά φορέματα φοριούνται κάτω από πλεκτές ζακέτες και παλτό, με ένα καστόρινο κοντόμεσο τζέκετ ή σκέτα και συνδυάζονται άριστα με sneakers ή κομψές μπότες, κατά προτίμηση όχι μαύρου χρώματος.
Ειδικά ένα φόρεμα σε πιο “σπασμένο” λευκό, τύπου κρεμ, είναι η επιτομή του στιλ. Αξίζει λίγο φως ο Φλεβάρης μας!
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Η παράσταση «Η Ευτυχία της Αργιθέας» επιχειρεί να δώσει φωνή σε όσες ζωές έμειναν στο περιθώριο της Ιστορίας, χωρίς εξιδανίκευση και χωρίς διδακτισμό — μόνο με παρουσία.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας